Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Június 20. 14:09, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Szebeni István először vitte medencébe egyéves kisfiát

Szebeni István először vitte medencébe egyéves kisfiát

Szebeni István korábban sosem gondolta volna, hogy egyszer az ő életét egy 9,5 kilós, 80 centiméter magas egyéves kis emberke fogja irányítani.

Tavaly április végén viszont teljesen megváltozott az élete, ugyanis megérkezett Patrik, aki mára, a család mozgató rugója lett. Az örökmozgó emberke mellett édesanyja, Anita 24 órás szolgálatban van, István, pedig amikor csak teheti, velük tölti az idejét.

„Kisfiam április 29-én lett egy éves, én pedig május elején kezdtem el dolgozni a Tv2 Mokka műsorvetőjeként, így akkor nem nagyon volt időm arra, hogy a kiscsaláddal elutazzunk ünnepelni. Most viszont sikerült néhány szabadnapot kapnom és végre megünnepelhettük Patrikot. – meséli a műsorvezető – és mivel mással, mint rögtön wellness hétvégével. Egy kis aggodalommal érkeztünk a Bambara Hotelbe, Felsőtárkányba, mert nem tudtuk, hogy a kisfiunk hogyan fogja fogadni az óriási medencéket, a szurikátákat és a szálloda barlangfürdőjét. Hamar kiderült, hogy túlaggódtuk a dolgot, mert a gyerek úgy viselkedett a vízben, mintha világéletében az lett volna a természetes közege. Anitának erősen kézben kellett tartania, mert úgy csapta a vizet, hogy majd kiugrott a kézből.” – nevet.

A Bambara Hotelben minden adott volt, hogy a kis embernek nagy napja kellemesen teljen. Bizsu a szálloda kabala szurikátája csoki tortával köszöntötte, Hollyval pedig együtt homokozott a medence partján.

„Nem tudtuk, hogyan fogadja Patrik majd az életnagyságú szurikátákat – veszi át a szót Szebeni Anita – de ezzel sem volt probléma, sőt egy óvatlan pillanatban még Bizsu orrát is elkapta, onnan kezdve nagy barátok lettek.”

Szebeniék élvezték a jó időt és örültek, hogy egymással tölthettek néhány napot. Az afrikai hangulatú Mali Beachen megmártóztak a medencékben, és hosszasan játszottak a gyerekpancsolóban, ahol Patrik a játékokon kívül kis pajtásokkal is megismerkedett.

„Nagyon barátságos kisfiú, nyitott és mosolygós. Annak ellenére nyit az idegenek felé, hogy a legtöbb időt anyukájával tölti. Mindig fülig ér a szája és rendben van a szénája.” –mondja büszkén az édesapa.

A szülők bevallása szerint nagy segítség számukra Anita édesanyja, aki, amikor szükség van rá, rögtön ott terem az unokája mellett és vigyáz rá, míg a fiatalok egy kicsit szusszannak. Pihenni is nem egyszer vitték már, Anikó, aki örömmel vigyázott Patrikra, míg a szülők szaunázni mentek.

A család büszkesége, születésnapja másnapján tette meg az első lépéseket és nem sok kell ahhoz, hogy elfusson szüleitől, akkor aztán a sportos apuka futhat majd kisfia után.

Címkék: szebeni istván

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.