Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2011. Szeptember 07. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Százezres vérdíjat tűztek ki a réztolvaj fejére

Százezres vérdíjat tűztek ki a réztolvaj fejére

Százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség egy színesfémlopási ügyben. A keresett tolvaj nagy értékben, több alkalommal rézvezetékeket lopott el egy dorogi telephelyről.

A réztolvaj a rendőrség adatai szerint május és június során több alkalommal járt a dorogi Esztergomi út egyik telephelyén, és onnan rézvezetékeket, rézkábeleket vitt magával nagyobb értékben.

A nyomozás elősegítésére a Dorogi Rendőrkapitányság 100 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki segít azonosítani az elkövetőt. A rendőrség nagyobb értékre elkövetett lopás miatt folytatja az eljárást az ügyben. (rá)

HavariaPress

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 19:04, szombat | Kék hírek

Elfogtak két dílert a rendőrök, Hatvan környékén terítettek

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vettek őrizetbe két lőrinci férfit, akiknek a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

2022. Június 24. 14:04, péntek | Kék hírek

Gyerekeknek adott drogot egy esztergomi díler

Kábítószer-kereskedelem miatt ítélte az Esztergomi Járásbíróság felfüggesztett börtönbüntetésre azt a férfit, aki egy lánynak és fiatalkorú férfinak adott át kábítószert fogyasztásra.

2022. Június 24. 08:02, péntek | Kék hírek

Már börtönben ült, mire kiderült, hogy cserbenhagyó is

Befejezték a rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, mely ismeretlen tettes ellen indult, aki segítségnyújtás elmulasztásának bűntettét követte el.

2022. Június 23. 16:08, csütörtök | Kék hírek

Lopott kocsiban bukott le droggal

Most fejezték be a rendőrök a 29 éves fiatalemberrel szemben folytatott büntetőeljárást, akit egy ügyben négy különböző bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg.