Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2011. Szeptember 07. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Százezres vérdíjat tűztek ki a réztolvaj fejére

Százezres vérdíjat tűztek ki a réztolvaj fejére

Százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség egy színesfémlopási ügyben. A keresett tolvaj nagy értékben, több alkalommal rézvezetékeket lopott el egy dorogi telephelyről.

A réztolvaj a rendőrség adatai szerint május és június során több alkalommal járt a dorogi Esztergomi út egyik telephelyén, és onnan rézvezetékeket, rézkábeleket vitt magával nagyobb értékben.

A nyomozás elősegítésére a Dorogi Rendőrkapitányság 100 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki segít azonosítani az elkövetőt. A rendőrség nagyobb értékre elkövetett lopás miatt folytatja az eljárást az ügyben. (rá)

HavariaPress

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.