Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Október 22. 12:26, kedd | Helyi
Forrás: Pápa-ma.hu

Szavazzon, hogy melyik fejlesztést tartja a legsürgetőbbnek

Szavazzon, hogy melyik fejlesztést tartja a legsürgetőbbnek

Az egyik helyi hírportál szavazásra bocsát öt olyan fontos beruházási tervet, amelyek a választási kampányban merültek fel lakossági igényként.

A választási kampány idején számos kérdés, fejlesztési ötlet és javaslat merült fel a pápaiak részéről a különböző fórumokon, internetes felületeken. A leggyakrabban említettekkel kapcsolatban utánajárt a hírportál, milyen várható költségből készülhetnének el. Ön melyiket választaná, melyik fejlesztés valósuljon meg először?

A / Kossuth utca rehabilitációja (kalkulált költségbecslés: 400 millió forint)

B / Bocsor utca rekonstrukciója járdaépítéssel, kerékpáros nyomvonal kialakításával (kalkulált költségbecslés: 800 millió forint)

C / Igal lakótelepi parkoló építése (kalkulált költségbecslés: 200 millió forint)

D / Erzsébetvárosi orvosi rendelő kialakítása a Kisfaludy utca 16. számú épületben (kalkulált költségbecslés: 200 millió forint)

E / Fenyveserdő Bölcsőde felújítása (kalkulált költségbecslés: 500 millió forint)

Mérlegeljen és válasszon egyet a felsorolt fejlesztési elképzelések közül! Küldje be válaszát és nyerjen egy 10 alkalmas belépőt a Várkertfürdőbe! (Érvényesen szavazni csak egy válasz megadásával lehet. Válaszát 2019. október 31-ig várják a szavazas@papa-ma.hu e-mail címen. Sorsolás 2019. november 5-én. A nyertest e-mailben értesítjük.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.