Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2023. Február 06. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Rendőrség

Számos baleset történt az elmúlt héten a megye útjain

Számos baleset történt az elmúlt héten a megye útjain

2023. január 30-án 0 órától 2023. február 5-én 24 óráig összesen 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 5 súlyos, 4 pedig könnyű sérüléssel végződött.

A közúti közlekedési balesetekben 5 ember sérült meg súlyosan, további 6 fő könnyebben. A fenti időszakban 25 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A személyi sérüléses balesetek közül - az elsődleges adatok alapján - 2 alkalommal a sebesség nem megfelelő alkalmazása, 3 esetben az elsőbbség meg nem adása, illetve 1 alkalommal a kanyarodási szabályok megszegése volt a baleset oka.

Vármegyénk útjain a közúti ellenőrzések során összesen 16 ittas járművezetőt szűrtek ki az egyenruhások, közülük 1 sofőr balesetet is okozott, 1 személy pedig még vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Hazánkban még mindig zéró tolerancia van érvényben, mely a szeszes ital fogyasztásának teljes tilalmát jelenti a gépi meghajtású jármű vezetője részére, vezetése megkezdése előtt és alatt egyaránt. A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság újra felhívja a figyelmet, hogy soha ne üljön ittasan autóba, illetve olyan járműbe se, amit láthatóan ittas személy vezet! Ne engedje meg családtagjának, rokonának, barátjának, ismerősének se, hogy ittas állapotban vezessen!
… hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: baleset, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 20. 15:36, kedd | Helyi

Elektromos fogkeféket lopott az egyik pápai drogériából

A lopási kár értéke meghaladta a négyszázezer forintot.

2024. Február 20. 14:47, kedd | Helyi

Civil egyesületet alapított Süle Zsolt

A Jobbik-Konzervatívok helyi elnöke, önkormányzati képviselője a helyi ügyeket kívánja előtérbe helyezni, ezért civilekkel működne együtt a jövőben, és indulna el a júniusi önkormányzati választásokon.

2024. Február 20. 14:00, kedd | Helyi

Lemurvázzák a piaci árusok sátrainak a helyét

Eddig füves-gazos területről árusítottak a piacosok.

2024. Február 19. 15:07, hétfő | Helyi

Elutalt 2 millió előleget egy mobilházra, nagy hiba volt!

A Pápa melletti kistelepülésen élő hölgy a Marketplace-en lelt rá egy kecsegtetőnek tűnő ajánlatra.