Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Április 01. 08:14, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Szabó Tímea Pápán: Aki változást akar, szavazzon a Kormányváltókra

Szabó Tímea Pápán: Aki változást akar, szavazzon a Kormányváltókra

A Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke Gőgös Zoltán helyi országgyűlési képviselőjelölttel közösen tartott lakossági fórumot Pápán.

A fórumot megelőző sajtótájékoztatón Grőber Attila, az MSZP pápai elnöke elmondta, vasárnap egy kifejezetten jól sikerült, kormányváltó hangulatú nagygyűlést tartottak Budapesten. Hozzátette: Magyarországon jelenleg nem a jó irányba mennek a dolgok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az Európai Unióban jelenleg Magyarország az egyetlen ország, ahol a bruttó hazai termék (GDP) mennyisége nem érte el a válság előtti szintet - emelte ki a politikus.

Gőgös Zoltán országgyűlési képviselőjelölt a finisébe érő kampányt értékelte. Elmondta, nagyjából 70 településre látogatott el a választókerületben, hogy találkozzon a választókkal. - Igyekeztem bemutatni, megbeszélni a térség számára nyújtott ajánlataimat, amik nyilván összhangban vannak azzal, amit az ötpárti kormányváltó szövetség kínál a választópolgároknak - mondta a jelölt.

A Kormányváltók programjából kiemelte: kormányra kerülésük esetén százezer forint fölé emelnék a minimálbért úgy, hogy újra bevezetnék az adójóváírást, vagyis a munkáltatók költségeit nem emelnék. Megismételte pártja legtöbbet hangoztatott témáját, vagyis az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentését, mely egyrészt csökkentené az élelmiszerek árát, másrészt pedig segítené a hazai élelmiszeripar talpra állását. Gőgös Zoltán mindenkit arra bíztat, hogy április 6-án menjenek el választani. - A szavazófülkében mindenki egyedül van, ott nincs mitől félni - jegyezte meg a politikus.

Szabó Tímea is bizakodó a közelgő választásokkal kapcsolatban. - Kevesebb mint egy hét van hátra a választásokig. A jó hír az, hogy április 6-án – reményeink szerint – lesz kormányváltás. Egyre erősebb a kormányváltó hangulat. Egyre inkább látják, érzik az emberek azt a nyomort, letaszítottságot, amit az Orbán-kormány okozott nekik – emelte ki a PM társelnöke.

A politikus szerint a Kormányváltó szövetség - melyben pártja is részt vesz - ennek ellenkezőjét ígéri. - Megállítjuk az elszegényedést és a gyermekéhezést, ingyenessé tesszük az egyetemi alapképzést, 250 ezer új munkahelyet teremtünk, nem utolsó sorban pedig újra fejlődő pályára állítjuk Magyarországot. Segítünk a diákoknak, a vállalkozóknak, a nyugdíjasoknak.

Szabó Tímea is minden választópolgárt arra bíztat, hogy menjenek el április 6-án szavazni. - Aki változást akar, az vasárnap a kormányváltó erők pártjainak neve mellé teszi az ikszet – emelte ki a politikus.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:47, kedd | Helyi

NATO hadgyakorlat egyik központja a pápai légibázis

A Swift Response a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, amely a NATO szövetség keleti térségét helyezi középpontba.

2024. Május 07. 15:22, kedd | Helyi

Méhlegelőt alakítanak ki Pápán

A Városfejlesztő Kft. munkatársai a Külső-Várkertben telepítenek valódi méhlegelőt.

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.