Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Május 17. 09:40, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Superbrands - A legkiválóbb hazai márkák között a Szuperinfó!

Superbrands - A legkiválóbb hazai márkák között a Szuperinfó!

Komoly elismerésben részesült a Szuperinfó laphálózat - köztük a pápai - ugyanis elnyerte a legkiválóbb hazai márkáknak járó Superbrands díjat!

A tavalyi évtől a Pápa és Környéke Szuperinfó csapata működteti az Infopápa.hu portált. Az elmúlt húsz év újságkészítésben szerzett tapasztalatait új területen, az interneten is hasznosítjuk. Az országos laphálózat sikere a mi sikerünk is, büszkék vagyunk, hogy a helyben végzett munkánkkal hozzájárulhattunk ehhez a kiemelkedő eredményhez.

Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt ügyfeleinknek, partnereinknek mindennapi választásukhoz.

A díj olyan pozitív visszajelzés brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét.

A 18 tagú, független szakemberekből álló bizottság az idén a Szuperinfó márkánkat is érdemesnek találta arra, hogy viselhessük a Superbrands 2012 védjegyet. Ez a kiemelkedő minőségi elismerés fontos visszajelzés számunkra, azt jelzi, hogy cégünk jó irányba halad és innovatív, erős márkaértékkel bíró társaságként tartják nyilván hazánkban.

A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elv alapján értékelik:
„A Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”
A nemzetközi definíción túl a bírák figyelembe veszik az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját.

Az 1138 vidéki településen megjelenő Szuperinfó laphálózat továbbra is biztosítja azt, hogy akár csak egyetlen városban, de ha kell, az egész országban megjelenjenek partnereink hirdetései.


Képünkön dr. László Géza, a Superbrands Magyarország igazgatója adja át a Superbrands díjat dr. Keresztesi Péternek, a Szuperinfó Média Kft. ügyvezetőjének és Honfi Gábornak, a Szuperinfó alapítójának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.