Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2011. Május 19. 09:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Császárné Elek Veronika r. őrgy. Pápa Rk

Süni csoport a Pápai Rendőrkapitányságon

Süni csoport a Pápai Rendőrkapitányságon

A Lovászpatona községben működő óvoda Süni csoportja 2011. május 17-én - az Ovi-zsaru program keretében - a Pápai Rendőrkapitányság épületébe látogatott.

A buszpályaudvartól a rendőrségig tartó séta során a picik tágra nyílt szemel figyelték a forgalomirányító jelzőlámpákat, a Fő téren áthaladó forgalmat és a sétáló utca városi forgatagát.

A kapitányság épületében megtekintették a „Közlekedésbiztonság gyermekszemmel” rajzpályázat keretben kiállított rajzokat, melyek között lelkesen fürkészték az általuk készítetteket. A kis „művészeket” a Két keréken című kiadvánnyal jutalmaztuk.

Sikert aratott körükben az épületben működő vándorkiállítás is, annál is inkább, mert mindenki kezébe vehette a múltat idéző rendőrbotokat.

Végezetül az előállító helyiségben nézhettek körül, ahol kipróbálták a priccset és a padot.

Reméljük, hogy a gyerkőcök élményekkel gazdagon távoztak tőlünk és a kapitányságunkon tett látogatásuk hozzájárul ahhoz, hogy a rendőrségről minél pozitívabb kép alakuljon ki bennük.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 12:28, csütörtök | Helyi

Drágult a pápai ingatlanpiac, de még így is olcsó a megye nagyvárosai között

Az elmúlt néhány évben fénykorát élő hazai ingatlanpiac komoly meredekségű ívelése immáron hét éve tart. A tavalyi évben azonban néhol már ellaposodni látszik a görbe.

2020. Február 19. 19:54, szerda | Helyi

Pápai fasorok állapotát mérték fel

A növények egészségi állapotfelmérése két utcában zajlott, a Szalmavári utca gesztenyefáit hétfőn vizsgálták meg, az Esterházy úton pedig tegnap dolgoztak.

2020. Február 19. 08:00, szerda | Helyi

Osztálytársától lopott több tízezer forintot

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 17 éves bakonykoppányi lányt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

2020. Február 18. 18:47, kedd | Helyi

30 éve szabadon - Kiállítás mutatja be a kommunista diktatúra és a rendszerváltás időszakát

Mit keres egy színesre festett Trabant a Fő téren - tették fel többen a kérdést a mai napon. Nos, egy különleges kiállítás díszleteként helyezték el a korábban mindennapos látványnak számító járművet.