Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Május 19. 09:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Császárné Elek Veronika r. őrgy. Pápa Rk

Süni csoport a Pápai Rendőrkapitányságon

Süni csoport a Pápai Rendőrkapitányságon

A Lovászpatona községben működő óvoda Süni csoportja 2011. május 17-én - az Ovi-zsaru program keretében - a Pápai Rendőrkapitányság épületébe látogatott.

A buszpályaudvartól a rendőrségig tartó séta során a picik tágra nyílt szemel figyelték a forgalomirányító jelzőlámpákat, a Fő téren áthaladó forgalmat és a sétáló utca városi forgatagát.

A kapitányság épületében megtekintették a „Közlekedésbiztonság gyermekszemmel” rajzpályázat keretben kiállított rajzokat, melyek között lelkesen fürkészték az általuk készítetteket. A kis „művészeket” a Két keréken című kiadvánnyal jutalmaztuk.

Sikert aratott körükben az épületben működő vándorkiállítás is, annál is inkább, mert mindenki kezébe vehette a múltat idéző rendőrbotokat.

Végezetül az előállító helyiségben nézhettek körül, ahol kipróbálták a priccset és a padot.

Reméljük, hogy a gyerkőcök élményekkel gazdagon távoztak tőlünk és a kapitányságunkon tett látogatásuk hozzájárul ahhoz, hogy a rendőrségről minél pozitívabb kép alakuljon ki bennük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.