Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Január 08. 12:06, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Súlyosan megvertek egy férfit 16-17 éves fiatalok Pápadereskén, szilveszter éjjelén

Súlyosan megvertek egy férfit 16-17 éves fiatalok Pápadereskén, szilveszter éjjelén

Úgy tudjuk, hogy a férfi azt kérte a fiataloktól, hogy ne az autója mellett lőjék fel a tűzijátékaikat.

Olvasónk információi szerint a középkorú férfi családjával szórakozott a pápadereskei kultúrházban, szilveszter éjjelén. Éjfél környékén kimentek az épület elé, megnézni a tűzijátékot. A férfi megkérte a szórakozó fiatalokat, hogy ne az autója felé lőjék az eszközöket, mire többen ráugrottak és súlyosan bántalmazták. Információink szerint életmentő műtétet kellett végrehajtani a férfin, aki maradandó sérüléseket szenvedett.

Az ügyben megkerestük a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot, amely a következő tájékoztatást adta:

A rendőrségre 2020. január 1-jén 0 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Pápadereskén, a kultúrház előtt verekedés történt, egy férfi megsérült. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és megállapították, hogy egy 16 és egy 17 éves fiú előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta a sértettet, melynek következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a két fiatalt a helyszínen elfogták, a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, majd 2020. január 3-án gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.