Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2020. Január 08. 12:06, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Súlyosan megvertek egy férfit 16-17 éves fiatalok Pápadereskén, szilveszter éjjelén

Súlyosan megvertek egy férfit 16-17 éves fiatalok Pápadereskén, szilveszter éjjelén

Úgy tudjuk, hogy a férfi azt kérte a fiataloktól, hogy ne az autója mellett lőjék fel a tűzijátékaikat.

Olvasónk információi szerint a középkorú férfi családjával szórakozott a pápadereskei kultúrházban, szilveszter éjjelén. Éjfél környékén kimentek az épület elé, megnézni a tűzijátékot. A férfi megkérte a szórakozó fiatalokat, hogy ne az autója felé lőjék az eszközöket, mire többen ráugrottak és súlyosan bántalmazták. Információink szerint életmentő műtétet kellett végrehajtani a férfin, aki maradandó sérüléseket szenvedett.

Az ügyben megkerestük a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot, amely a következő tájékoztatást adta:

A rendőrségre 2020. január 1-jén 0 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Pápadereskén, a kultúrház előtt verekedés történt, egy férfi megsérült. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és megállapították, hogy egy 16 és egy 17 éves fiú előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta a sértettet, melynek következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a két fiatalt a helyszínen elfogták, a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, majd 2020. január 3-án gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 27. 08:31, kedd | Helyi

Halálos motorbaleset történt Celldömölkön

A 8432-es utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a rendőrök a forgalmat Celldömölk belterületén elterelik.

2021. Július 26. 09:17, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, majd az őt igazoltató rendőrt szidalmazta

A Pápai Járási Ügyészség ittas vezetés és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 62 éves férfival szemben, aki miután gépkocsiját ittasan vezette, még szidalmazta is a vele szemben intézkedő rendőröket.

2021. Július 26. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

2021. Július 26. 08:20, hétfő | Helyi

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

A Pápai Járási Ügyészség kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja azt a 38 éves nőt, aki két esetben is a sajátja helyett testvére adatait adta meg a rendőröknek.