Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2020. Január 08. 12:06, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Súlyosan megvertek egy férfit 16-17 éves fiatalok Pápadereskén, szilveszter éjjelén

Súlyosan megvertek egy férfit 16-17 éves fiatalok Pápadereskén, szilveszter éjjelén

Úgy tudjuk, hogy a férfi azt kérte a fiataloktól, hogy ne az autója mellett lőjék fel a tűzijátékaikat.

Olvasónk információi szerint a középkorú férfi családjával szórakozott a pápadereskei kultúrházban, szilveszter éjjelén. Éjfél környékén kimentek az épület elé, megnézni a tűzijátékot. A férfi megkérte a szórakozó fiatalokat, hogy ne az autója felé lőjék az eszközöket, mire többen ráugrottak és súlyosan bántalmazták. Információink szerint életmentő műtétet kellett végrehajtani a férfin, aki maradandó sérüléseket szenvedett.

Az ügyben megkerestük a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot, amely a következő tájékoztatást adta:

A rendőrségre 2020. január 1-jén 0 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Pápadereskén, a kultúrház előtt verekedés történt, egy férfi megsérült. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és megállapították, hogy egy 16 és egy 17 éves fiú előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta a sértettet, melynek következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a két fiatalt a helyszínen elfogták, a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, majd 2020. január 3-án gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 14:29, kedd | Helyi

Elektromos autót kapott a pápai kórház

Sürgősségi vérkészítmények szállítására, telephelyek közötti ügyintézésre és szakemberek utaztatására használják majd az új e-Golfot, amelyet az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól kapott az intézmény.

2020. Január 28. 08:51, kedd | Helyi

Emléktábla őrzi a Pápáról elhurcolt zsidók emlékét

Emlékünnepséget szerveztek a Nemzetközi Holokauszt Emléknap alkalmából a Kossuth utca és a Rákóczi utca kereszteződésében. A megemlékezés egyúttal lezárta a Holokauszt Pápai Áldozatainak emlékévét.

2020. Január 27. 15:42, hétfő | Helyi

Parkolóban verekedett Pápán

Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

2020. Január 27. 11:14, hétfő | Helyi

Kevesebb mint 4 millióért vehet egy MiG-21-est!

Az ország legnagyobb online használt jármű piacán található hirdetés szerint 3,85 millió forintért bárki vásárolhat magának egy veterán vadászgépet.