Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. December 09. 14:54, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Veszprém Megyei Főügyészség

Súlyosan bántalmazták hajléktalan-társukat Pápán

Súlyosan bántalmazták hajléktalan-társukat Pápán

A Pápai Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a két férfinak, akik olyan súlyosan bántalmazták egy hajléktalan-társukat, hogy a sértett nyolc napon túl gyógyuló töréses sérülést szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalabb, 31 éves gyanúsított a sértettel együtt egy romos, elhagyatott épületben húzta meg magát Pápán, ahol 2020. december 6-án reggel a 37 éves társával együtt megjelent, és a sértettel beszélgetni kezdett. A 31 éves férfi beszélgetésük során szemére vetette a sértettnek, hogy korábban elvette 300 forintját és egy pár cipőjét. A hajléktalan férfi annak ellenére, hogy tagadta a lopást, pár száz forintot mégis adott a gyanúsítottnak, a cipő elvételét azonban továbbra sem ismerte el. Ezek után a két elkövető dühében bántalmazni kezdte a sértettet, ütötték-rúgták. A férfi, akit az eset után bántalmazói magára hagytak, a fejére és törzsére mért rúgások következtében az arckoponyájának töréses sérülését szenvedte el. A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítvánnyal egyetértve, a szökés és elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlésnek a veszélye miatt a gyanúsítottak letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzés nem végleges.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.