Városlista
2021. április 19, hétfő - Emma

Hírek

2012. Április 12. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos pénztelenség Stohlnál

Súlyos pénztelenség Stohlnál

Saját bevallása szerint sem veti fel a pénz Stohl Andrást. A színész egész vagyonát felemésztette az általa okozott baleset résztvevőinek kártalanítása, nem maradt tartaléka. De vajon mi lehet a megoldás a problémájára?

Az RTL Klub képernyőjére egyelőre nem tud visszatérni, hiszen nincs olyan induló műsor amiben számíthatnának rá, a színházi fizetése pedig nem elegendő ahhoz, hogy a számláit fizetni tudja. Stohl András nincsen könnyű helyzetben, ő maga is beszélt róla a Fókusz című műsorban, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy gazdag és minden rendben van az életével, amióta kijött a börtönből...

De vajon milyen megoldást lehetne találni Stohl pénzügyeire? Kukucska Ferenc a nagy sikerű penzmenedzser.hu kitalálója szerint Stohlnak költségvetést kellene készítenie, és rendezni tudná a pénzügyeit...

"Ha egy költségvetés programban rendszeresen feljegyezzük kiadásainkat, amely kiadási kategóriánként összesíti azt havi és éves szinte, nemcsak tudni fogjuk, hogy mire költöttük el fizetésünket, hanem sokként fog érni bennünket az a tény, hogy látjuk mennyi felesleges kiadásunk volt. A kiadásaink rendszeres feljegyzésével rádöbbenhetünk arra, hogy a napi 500 forint, talán csekélynek tűnő kiadás, éves szinten számolva 182 500 forintot jelent, amiből akár egy családi nyaralásra is futná. Ráadásul, ha rendszeresen rögzítjük napi költésünket, könnyebben kijövünk fizetésünkből, mert tudatosabbak leszünk, és ez a tudat arra sarkall bennünket, hogy csökkentsük felesleges, impulzív vásárlásainkat, gazdaságosabban, megfontoltabban költekezzünk. "

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.