Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Szeptember 28. 17:41, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Halálos baleset a 83-ason Bakonyjákónál - Két mentőhelikopter a helyszínen

Halálos baleset a 83-ason Bakonyjákónál - Két mentőhelikopter a helyszínen

Egy gyermekeket szállító kisbusz és egy személyautó ütközött össze a 83-as főút 10-es kilométerszelvényénél, Bakonyjákó térségében. Az utat teljes szélességében lezárták.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz a 83-as számú főút 10. kilométerszelvényében, Bakonyjákó külterületén 2019. szeptember 28-án 17 óra 5 perckor.

Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. További öt ember megsérült.

Úgy tudjuk, hogy a halálos áldozat a személyautó egyik utasa, míg a súlyos sérült szintén a személyautóban ült. Egyik olvasónktól származó információk szerint a kisbuszban nyolc gyermek utazott, akik közül négyen sérültek meg.

A baleset egyik résztvevője, egy Opel Astra Városlőd felől Pápa felé haladt, míg az Opel Vivaro kisbusz Pápa irányából Városlőd felé közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból összeütköztek. Mindkét jármű az árokba csúszott.

A Veol.hu információi szerint a személyautóban három nő utazott. Az autót vezető 27 éves nő a helyszínen meghalt, egyik utasa súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba, másik utasát pedig, aki szintén megsérült, mentőautó vitte el.

A kisbuszban egy sofőr és nyolc 2-15 év közötti gyermek utazott, mindannyiukat kórházba szállították. Úgy tudjuk, egy Tolna megyei település, Aparhant kisbuszával utaztak, és egy sporteseményről tartottak hazafelé.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta, terelés Városlőd és Pápakovácsi felé történik - írja a rendőrség.

A balesethez a pápai és az ajkai hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett. Az egységek feszítővágóval emelnek ki egy embert az autóból. A helyszínre a mentőket követően két mentőhelikopter is érkezett, az érintett útszakaszt lezárták - tájékoztat a Katasztrófavédelem.

Fotó: Olvasónk - Kossuth Gábor, Police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk