Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Június 02. 14:12, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Süle Zsolt: Unger Tamás szamárságokat beszél

Süle Zsolt: Unger Tamás szamárságokat beszél

Folytatódik a sajtón keresztül zajló vita stadionügyben. A jobbikos képviselő szerint az alpolgármesternek vagy szövegértési problémái vannak, vagy szándékosan akarja félrevezetni a lakosságot.

Mint ahogy arról beszámoltunk, Süle Zsolt május közepén tett javaslatot a pápai Perutz-stadion hamarosan kezdődő fejlesztésének részleges felfüggesztésére. Unger Tamás reakciójában elmondta, a stadionra kapott pénz nem költhető más közcélra, így ha felfüggesztenék a fejlesztést, Pápa városa elveszítené a kapott összeget.

- Az alpolgármester olyan mélységekbe taszította a politikai kulturát, amelyre még nem volt példa a városban. Unger Tamás szánalmas vádjai mögött semmiféle valóságtartalom nincs, egyszerűen a politikai ellenfelének lejáratását, besározását célozzák meg - kezdte mai sajtótájékoztatóján Süle Zsolt. Az önkormányzati képviselő szerint hazugságra építette mondanivalóját az alpolgármester. Mint mondta - az alpolgármester sugalmazásával szemben - a törvényeket betartva, országos költségvetési módosításokkal kívánnák a rendelkezésre álló pénzösszeg átcsoportosítását, melyhez levélben kért támogatást Áldozó Tamás polgármestertől és Kovács Zoltán államtitkártól. A sajtótájékoztatón megtudtuk, a május 15-én keltezett leveleire ezidáig nem érkezett válasz.

Süle Zsolt szerint az alpolgármester szamárságokat beszél, melynek célja a Jobbik lejáratása. A képviselő szerint az sem igaz, hogy megoldhatatlan lenne a források költségvetési átcsoportosítása. Számos példát sorolt a közelmúltból, amikor a parlament módosította a költségvetést és forrásokat csoportosított át. Véleménye szerint ehhez csupán politikai akaratra lenne szükség ebben az esetben is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...

2024. Május 16. 06:35, csütörtök | Helyi

Bejutott a megyei kupa döntőjébe a Perutz

A Veszprém vármegyei kupában sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Pápa, ezúttal a Péti MTE-t győzték le 3-1 arányban, ami azt jelenti, hogy a júniusi kupadöntőben a Balatonalmádi csapata ellen zárja a sorozatot a Perutz.