Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Április 08. 14:48, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Süle Zsolt: Személyemet akarják lejáratni

Süle Zsolt: Személyemet akarják lejáratni

Süle Zsolt jobbikos önkormányzati képviselő és Unger Tamás alpolgármester között komoly csörte bontakozott ki az elmúlt napokban.

A jobbikos képviselő keddi nyilatkozatára tegnap reagált Unger Tamás. Ezt követően Süle Zsolt az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz, mint írja, ezzel lezártnak tekinti az ügyet.

Legutóbbi sajtótájékoztatómon azokról a problémákról beszéltem, amelyek erősen érdeklik a pápaiakat, kisebb-nagyobb kellemetlenségeket és problémákat okoznak a helybélieknek. Megfogalmaztam azokat a kérdéseket, amelyekre minden pápai választ vár és ezzel párhuzamosan javaslatokat is tettem.
Erre reagált Unger Tamás alpolgármester úr. Válaszában nem érdemi információkat, nem a megoldási lehetőségeket kereste, hanem ismételten a személyemet próbálta lejáratni. Olyan kijelentéseket adott a számban, amit nem mondtam és újfent próbált hiteltelenné tenni a választópolgárok előtt. „Azt gondoljuk, hogy Süle Zsolt nincs tisztában a jogszabályi környezettel...” mondja Unger úr. Miből gondolják? Abból, hogy én olyan utakat, olyan viszonyokat szeretnék Pápán látni, amely nem a 20. század első felére, hanem a modern 21. századra hasonlít? Ez a baj?
Majd elismeri, hogy olyan helyzetbe került a város, hogy önerőből nagyobb fejlesztéseket, beruházásokat nem tud megoldani… Arra már nem tér ki alpolgármester úr, hogy bizony ez miért is van? Pedig mindenkit érdekel, beszélhetne róla! Ugyanis ők irányítják Pápát több mint 20 éve!
A Szent István úti áteresz kapcsán sem mondott semmi újat alpolgármester úr! Sőt arra a kérdésre se válaszolt, hogy mikor lesz már végre kész? Előre nem látható problémának nevezve azt, hogy egy olyan híd, amelyet még az Esterházyak építettek, nem rendelkezik megfelelő alapokkal és nem kellőképpen szilárd a mai forgalmi viszonyok között… Azt pedig provokációnak tartja, hogy én azoknak a lakóknak a problémáit akarom minél gyorsabban megoldani, akik most kénytelenek a vártnál hosszabb ideig elviselni az ebből adódó kellemetlenségeket. Érdekes felfogás… Esetleg az a baj, hogy én kendőzetlenül beszélek a különböző gondokról, bajokról és ez nekik nagyon kellemetlen?
A Fideszes alpolgármester azt mondja:
„Süle Zsolt alkalmatlan a konstruktív önkormányzati munkára.. „
Mit mutatnak ezzel szemben a tények? Azt, hogy a Fidesz által beterjesztett határozati javaslatok minimum 80%-át én is – mint ellenzéki képviselő- megszavaztam! Mert vannak nagyon-nagy vitáink, sok mindenben más az elképzelésünk, de ami jó Pápa városának és jó a pápaiaknak azt megszavazom! Erre mondja alpolgármester azt, hogy nem vagyok konstruktív… Ebből a tényből is látszik: nem az igazság, hanem csak az vezérelte Unger Tamást, hogy személyemet (minden valós indok nélkül) lejárassa a pápaiak előtt!
Majd ezzel zárja próbálkozását, hogy hiteltelenné tegyen: ” Mindezek alapján azt gondoljuk, hogy Süle Zsolt önkormányzati képviselő csupán a hangulatkeltést és a békétlenséget szítja a pápaiak körében, mindezzel pedig - állításával szemben - nem a pápaiak érdekeit szolgálja, csupán saját politikai érvényesülését kívánja elősegíteni…”
Mondja ezt Pápán annak a pártnak a második embere, amelyik a 2014-es választást a rezsicsökkentéssel kampányolva megnyerte, majd egy év múlva, az első adandó alkalommal brutális adóemelést hajtott végre, becsapva a választókat!
Mondja ezt annak a pártnak az alpolgármestere, amelyik az elmúlt 15-20 évben több milliárd forint adósságot csinált Pápa városának…
Mondja ezt annak a pártnak az alpolgármestere, amelyik kormányzása alatt százezrek hagyták el az országot a nyomor elől menekülve…
Mondja ezt annak a pártnak az alpolgármestere, amelyik kormányzása alatt az egészségügy, az oktatás soha nem látott mélységekbe került, de a haverok, a pártársak, az oligarchák dőzsölnek a jólétben!
Alpolgármester Úr! Tudnak Önök még tükörbe nézni?

Süle Zsolt
önkormányzati képviselő

A fotó archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.