Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2011. Július 08. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: Infopápa

Strandidő!

Strandidő!

Hőségriadó! Irány a part vagy a strand, de óvatosan!

A pápai strand is várja a lehülni vágyókat., érdemes kipróbálni a három új óriáscsúszdát, melyeket múlt hét pénteken, nagy hidegben adtak át. Most nyílik igazán lehetőség arra, hogy a nagyközönség valóban birtokba vegye őket. A Turbó csúszda 13 méter magasról indul és 73 méter hosszan tekereg a medence felé. A 140 centiméter keresztmetszetű rafting csúszdán a speciális úszógumival egyszerre ketten, egymás mögött haladva csúszhatnak le, és az élmény csaknem 90 méter hosszan tart.

A Kamikaze csúszda a legmeredekebb a három közül, ennek indítómagassága 10 méteren van, az utolsó szakasza szélsebesen repíti a medencébe a strandolókat.

Címkék: strand

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 06. 16:41, hétfő | Helyi

Szájmaszkot és gumikesztyűt kap minden 60 év feletti pápai lakos

Önkormányzati képviselők és az ESZI munkatársai viszik el személyesen az eszközöket, amelyekhez egy rövid használati utasítást is mellékelnek.

2020. Április 06. 13:10, hétfő | Helyi

Nyolc idős beteget átvesz az ESZI a kórháztól

2020. Április 06. 12:57, hétfő | Helyi

Átadták a Kínából érkezett szájmaszkok felét az Alapellátási Intézetnek

10 ezer darab sebészeti szájmaszk érkezett meg pénteken késő délután Pápára. A közadakozásból megvásárolt eszközök felét az Egyesített Szociális Intézmény, másik felét pedig az Alapellátási Intézet használja fel.

2020. Április 05. 10:14, vasárnap | Helyi

Pápa városa is szerepel Orbán Viktor legújabb videójában

Virágvasárnapon, Húsvét közeledtével a Miatyánk imádságot mondják el egyházi személyek, a Kárpát-medence több pontjáról.