Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2019. Augusztus 16. 12:53, péntek | PR

Sport fülhallgató

Sport fülhallgató

Amennyiben egy ilyen kiegészítővel szemezel, biztosan kényelmes kivitelt keresel.

Sportolás közben nem lehet kényelmetlen vagy zavaró a viselet, és ez az eszköz biztosítja a kiváló hangminőséget sportolás közben. Edzés közben jó zenét hallgatni, mert segítségével átlendülhetünk a holtpontokon, de így a teljesítmény növelésben is szerepet játszik. A keresés megkönnyítéséhez elárulunk néhány támpontot.

Bluetooth technológia

Legjobb választás talán a vezeték nélküli csatlakozási móddal felszerelt kivitel. Ez egy láthatatlan rendszer segítségével csatlakozik a készülékhez, amelyről Te a zenét hallgatod. Abszolút a legkényelmesebb verzió. Nem csavarodhatsz bele a vezetékbe, és ezzel nem teszed ki magad egy buta balesetnek. Ezekkel az eszközökkel a zenehallgatás mellett a bejövő és kimenő hívásaidat is kezelni tudod. Egyes modellek még külön extrákkal is felszereltek. Sőt a mai fülhallgatók között már nemcsak a fekete és a fehér színűek elérhetők.
A vezeték nélküli kivitelek akkumulátorral felszereltek. Választásnál vedd figyelembe, milyen hosszú ideig edzel, mennyi időt töltesz utazással. Összességében azt az időintervallumot, amíg a fülhallgatónak a rendelkezésedre kell állnia. Már ezek a modern minőségi kivitelek is olcsón megvásárolhatóak. Bőven kedvezőbb áron, mint a mobilgyártó vállatok fül- és fejhallgatói.

Fejhallgatók

Ezek a megoldások egyáltalán nem előnyösek a sportoláshoz. A mozgás következtében könnyebben elmozdulhatnak, mint a fülbe illeszthető darabok. Ráadásul túl nagy méretűek, sőt még a fület is melegítik. A fejhallgató mára státuszszimbólummá vált. Néhány munkaterületen lehet jól használni, vagy még öltözködési kiegészítőként előnyös. De alapvetően kijelenthetjük, hogy idejétmúlt modellek. Főként abban az esetben, ha a testedzéshez keresel társat.

A tökéletes futótárs

A DVDolcson.eu webáruházban is kapható headset lesz a legjobb választás számodra. Szuper, ha az edzőpartner Bluetooth technológiás, így a vezeték sem fog zavarni a training alatt. Előfordulhat, hogy zajos helyen is használod, vagy csak teljes mértékben szeretnéd kizárni a külvilágot. Ehhez ideális, ha hangszigetelt modellt választasz. Általában a magasabb árkategóriás kivitelek mindegyike rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Sőt ha szeretnél a téli zimankóban is a szabadban tartózkodni vele, akár még a vízálló vagy a hidegbíró kialakításokat is választhatod. Azzal számolj, hogy egyes darabok nem viselhetőek napszemüveggel együtt.

A legfontosabb, hogy kényelmesen illeszkedjen a füledhez, és érezd jól magad a viselése során. A legtöbb gyártó már cserélhető fülharanggal együtt forgalmazza a termékeit. Így a stabilitás és kényelmesség szempontjából Te magad dönthetsz.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 16. 15:26, hétfő | PR

Nincs több leskelődés!

Találkoztunk már azzal a bosszantó helyzettel, amikor fürdőszobai ténykedésünk közben szembetaláltuk magunkat a kíváncsi szomszéd tekintetével?

2019. Szeptember 16. 15:23, hétfő | PR

Visszaszóljunk vagy sem?

Ismerős az a jelenet, amikor kollégáddal azon vitatkoztok, hogy ki hívja vissza a jelentkezőt.

2019. Szeptember 06. 17:03, péntek | PR

A legjobb zsírégető óra Budapesten

Ne higgy a furábbnál furább csodaszereknek – ha fogyni, formálódni szeretnél, az egészséges táplálkozás mellett a megfelelő mozgásra van szükséged céljaid eléréséhez. Itt a biztos recept!

2019. Szeptember 06. 17:01, péntek | PR

Hogyan válasszunk étkezőszéket?

Ha otthonunk berendezéséről van szó, akkor a legnagyobb fókuszt általában a nappali és annak kanapéja kapja, pedig ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb a konyha és az étkező berendezése.