Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Augusztus 16. 12:53, péntek | PR

Sport fülhallgató

Sport fülhallgató

Amennyiben egy ilyen kiegészítővel szemezel, biztosan kényelmes kivitelt keresel.

Sportolás közben nem lehet kényelmetlen vagy zavaró a viselet, és ez az eszköz biztosítja a kiváló hangminőséget sportolás közben. Edzés közben jó zenét hallgatni, mert segítségével átlendülhetünk a holtpontokon, de így a teljesítmény növelésben is szerepet játszik. A keresés megkönnyítéséhez elárulunk néhány támpontot.

Bluetooth technológia

Legjobb választás talán a vezeték nélküli csatlakozási móddal felszerelt kivitel. Ez egy láthatatlan rendszer segítségével csatlakozik a készülékhez, amelyről Te a zenét hallgatod. Abszolút a legkényelmesebb verzió. Nem csavarodhatsz bele a vezetékbe, és ezzel nem teszed ki magad egy buta balesetnek. Ezekkel az eszközökkel a zenehallgatás mellett a bejövő és kimenő hívásaidat is kezelni tudod. Egyes modellek még külön extrákkal is felszereltek. Sőt a mai fülhallgatók között már nemcsak a fekete és a fehér színűek elérhetők.
A vezeték nélküli kivitelek akkumulátorral felszereltek. Választásnál vedd figyelembe, milyen hosszú ideig edzel, mennyi időt töltesz utazással. Összességében azt az időintervallumot, amíg a fülhallgatónak a rendelkezésedre kell állnia. Már ezek a modern minőségi kivitelek is olcsón megvásárolhatóak. Bőven kedvezőbb áron, mint a mobilgyártó vállatok fül- és fejhallgatói.

Fejhallgatók

Ezek a megoldások egyáltalán nem előnyösek a sportoláshoz. A mozgás következtében könnyebben elmozdulhatnak, mint a fülbe illeszthető darabok. Ráadásul túl nagy méretűek, sőt még a fület is melegítik. A fejhallgató mára státuszszimbólummá vált. Néhány munkaterületen lehet jól használni, vagy még öltözködési kiegészítőként előnyös. De alapvetően kijelenthetjük, hogy idejétmúlt modellek. Főként abban az esetben, ha a testedzéshez keresel társat.

A tökéletes futótárs

A DVDolcson.eu webáruházban is kapható headset lesz a legjobb választás számodra. Szuper, ha az edzőpartner Bluetooth technológiás, így a vezeték sem fog zavarni a training alatt. Előfordulhat, hogy zajos helyen is használod, vagy csak teljes mértékben szeretnéd kizárni a külvilágot. Ehhez ideális, ha hangszigetelt modellt választasz. Általában a magasabb árkategóriás kivitelek mindegyike rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Sőt ha szeretnél a téli zimankóban is a szabadban tartózkodni vele, akár még a vízálló vagy a hidegbíró kialakításokat is választhatod. Azzal számolj, hogy egyes darabok nem viselhetőek napszemüveggel együtt.

A legfontosabb, hogy kényelmesen illeszkedjen a füledhez, és érezd jól magad a viselése során. A legtöbb gyártó már cserélhető fülharanggal együtt forgalmazza a termékeit. Így a stabilitás és kényelmesség szempontjából Te magad dönthetsz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.