Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2019. Augusztus 16. 12:53, péntek | PR

Sport fülhallgató

Sport fülhallgató

Amennyiben egy ilyen kiegészítővel szemezel, biztosan kényelmes kivitelt keresel.

Sportolás közben nem lehet kényelmetlen vagy zavaró a viselet, és ez az eszköz biztosítja a kiváló hangminőséget sportolás közben. Edzés közben jó zenét hallgatni, mert segítségével átlendülhetünk a holtpontokon, de így a teljesítmény növelésben is szerepet játszik. A keresés megkönnyítéséhez elárulunk néhány támpontot.

Bluetooth technológia

Legjobb választás talán a vezeték nélküli csatlakozási móddal felszerelt kivitel. Ez egy láthatatlan rendszer segítségével csatlakozik a készülékhez, amelyről Te a zenét hallgatod. Abszolút a legkényelmesebb verzió. Nem csavarodhatsz bele a vezetékbe, és ezzel nem teszed ki magad egy buta balesetnek. Ezekkel az eszközökkel a zenehallgatás mellett a bejövő és kimenő hívásaidat is kezelni tudod. Egyes modellek még külön extrákkal is felszereltek. Sőt a mai fülhallgatók között már nemcsak a fekete és a fehér színűek elérhetők.
A vezeték nélküli kivitelek akkumulátorral felszereltek. Választásnál vedd figyelembe, milyen hosszú ideig edzel, mennyi időt töltesz utazással. Összességében azt az időintervallumot, amíg a fülhallgatónak a rendelkezésedre kell állnia. Már ezek a modern minőségi kivitelek is olcsón megvásárolhatóak. Bőven kedvezőbb áron, mint a mobilgyártó vállatok fül- és fejhallgatói.

Fejhallgatók

Ezek a megoldások egyáltalán nem előnyösek a sportoláshoz. A mozgás következtében könnyebben elmozdulhatnak, mint a fülbe illeszthető darabok. Ráadásul túl nagy méretűek, sőt még a fület is melegítik. A fejhallgató mára státuszszimbólummá vált. Néhány munkaterületen lehet jól használni, vagy még öltözködési kiegészítőként előnyös. De alapvetően kijelenthetjük, hogy idejétmúlt modellek. Főként abban az esetben, ha a testedzéshez keresel társat.

A tökéletes futótárs

A DVDolcson.eu webáruházban is kapható headset lesz a legjobb választás számodra. Szuper, ha az edzőpartner Bluetooth technológiás, így a vezeték sem fog zavarni a training alatt. Előfordulhat, hogy zajos helyen is használod, vagy csak teljes mértékben szeretnéd kizárni a külvilágot. Ehhez ideális, ha hangszigetelt modellt választasz. Általában a magasabb árkategóriás kivitelek mindegyike rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Sőt ha szeretnél a téli zimankóban is a szabadban tartózkodni vele, akár még a vízálló vagy a hidegbíró kialakításokat is választhatod. Azzal számolj, hogy egyes darabok nem viselhetőek napszemüveggel együtt.

A legfontosabb, hogy kényelmesen illeszkedjen a füledhez, és érezd jól magad a viselése során. A legtöbb gyártó már cserélhető fülharanggal együtt forgalmazza a termékeit. Így a stabilitás és kényelmesség szempontjából Te magad dönthetsz.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 09. 09:43, szombat | PR

Tuti tippek irodaválasztáshoz

A munkakörnyezet komoly hatással van a munka minőségére, ezért nem mindegy milyen irodában dolgoznak a munkatársaink. Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, hogy jól válassz.

2020. Május 09. 09:25, szombat | PR

Sherlock Holmes után Te is fedezd fel Londont

Anglia igen kedvelt úti cél. Sokan ott élő családtagjaikat, barátaikat látogatják meg, de bőven van olyan turista, aki csak egy hosszúhétvégén szeretné London látványosságait megcsodálni. Érdemes néhány dolgot átgondolni, mielőtt me

2020. Április 24. 08:47, péntek | PR

Itt a tavaszi ételek szezonja

Mostantól jöhetnek a finomabbnál finomabb saláták és a változatos friss zöldségekből és gyümölcsökből készített fogások.