Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Április 08. 15:14, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Speedmaraton - 24 órás sebességellenőrzés

Speedmaraton - 24 órás sebességellenőrzés

Tegyen javaslatot Ön is, hogy hol mérjenek április 17-én a rendőrök.

Az Európai Unió TISPOL (European Traffic Police Network) tagállamainak területén 24 órás, összeurópai sebességellenőrzés – az ún. Speedmarathon – kerül végrehajtásra 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig, 24 óra időtartamban. A Speedmarathon sebességellenőrzésben a magyar rendőrség is részt vesz.

Az ellenőrzés célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, és nem a szankcionálás, de a dokumentált jogsértések esetén a jogszabályoknak megfelelően kell intézkedni.

A megye lakosságának lehetősége van javaslatokat tenni arra, hogy ebben az időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

A beérkező javaslatok közül a megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya a javasolt helyszínek adottságainak ismeretében és az elvégzett elemző-értékelő munka eredménye alapján jelöli ki az ellenőrzési helyszíneket és időpontokat.

Az ellenőrzési helyekről és a kiválasztás okáról a nyilvánosságot előzetes tájékoztatni fogja a megyei rendőr-főkapitányság.

Kérjük mindazokat, akinek javaslata van a helyszínek kiválasztásával kapcsolatban, azt a speedmarathon@veszprem.police.hu e-mail címre, legkésőbb 2015. április 14-én 7 óra 30 percig juttassa el.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.