Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Január 30. 08:04, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Soma a mellbimbóival dicsekszik a neten

Soma a mellbimbóival dicsekszik a neten

Még feszesen állnak.

Őszintén megosztotta a nagyközönséggel Soma, bizony már nem a régi, mármint ami a libidóját illeti. A szókimondó asszonyság bátran kiposztolta a legnagyobb közösségi oldalra, milyen jelenleg a szexuális élete. Soma, aki azt állítja, a Tiszta szex és az Afrodiziákumok című könyve megírásával csökkent a vágya, úgymond ráunt a témára.
- Kipörgettem a szexualitásomat – fogalmazott az énekesnő, majd hozzátette, korábban napi hatszor-hétszer brutális szexuális vágy gyötörte, amit fárasztónak talált. Azért elárulta, aggodalomra nincs ok, bőven van még benne kraft, és ezt rímbe is szedte. - Tegnap este egy pohár borocska mellett ezek a sorok gurultak ki belőlem, könnyedén, maguktól, csak ahogy a szél elfúj egy pitygangot – kommentálta. „A mellbimbóim még feszesen állnak, tüzes kis gömb vagyok” kezdetű költeményt

Címkék: soma

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.