Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Augusztus 02. 09:04, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Sokra hivatott csapat épül Pápán - Szurkolói ankétot tartottak

Sokra hivatott csapat épül Pápán - Szurkolói ankétot tartottak

Fiatal, ambiciózus játékosokkal megerősített, sokra hivatott csapat épül Pápán - derült ki a Perutz stadion lelátóján rendezett szurkolói ankéton.

A programonaz új játékosok mellett Rozmán László vezetőedző és Haraszti Gergely pályaedző is bemutatkozott a szurkolóknak.

Hagyomány, hogy a bajnokság megkezdése előtt baráti beszélgetésre invitálja leghűségesebb szurkolóit a klub, a találkozónak ezúttal a jó időnek köszönhetően a stadion fő lelátója adott otthont. A drukkereket elsőként Bocskay László elnök köszöntötte, majd a nyáron kinevezett vezetőedző, Rozmán László az elmúlt hetek munkájáról, az edzőtábor tapasztalatairól és az előttünk álló tétmérkőzések terveiről is beszélt.
- Úgy gondolom, a tervezett munkát elvégeztünk, persze néhány hét még jól jött volna, de gondolom minden csapat így van ezzel - értékelte az elmúlt heteket az Ajkáról érkezett szakember. - Kollégámmal azt tapasztaltuk a felkészülés kezdetén, hogy a játékosok nincsenek megfelelő fizikai állapotban, ezért erre a vártnál nagyobb hangsúlyt kellett fektetnünk. Ettől függetlenül a taktikai munkát is elvégeztük, legalább három olyan játékrendszert gyakoroltunk, ami meglepheti az ellenfeleket, és ha a helyzet úgy adódik, akár mérkőzés közben is tudunk majd változtatni. Jó szellemiségű közösség alakult ki, olyan labdarúgókkal, akik igénylik és elvárják, hogy megfelelő szintű és mennyiségű munkát végezzenek velük, amiből csak jól jöhetünk ki.
A beszámoló után az új játékosokon volt a sor, hogy néhány mondatban közelebbről is megismertessék magukat a szurkolókkal, Vallejos Dominique, Dóczi Krisztián, Szabó Tibor, Havasi Dániel, Benecz Dániel, Nagy Tamás és Füleki Norbert is pozitívan nyilatkozott az elmúlt egy hónapról és önbizalommal telve várja a startot. Rozmán mester elégedett volt az edzőtáborral, úgy fogalmazott, taktikai dolgokat gyakoroltak - és ami a legfontosabb - közösséget építettek, kellőképpen összekovácsolódott a társaság.
Az összejövetel a szurkolók kérdéseivel, észrevételeivel zárult. Rajt szombaton 17 órai kezdéssel, Ménfőcsanakon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.