Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Augusztus 31. 12:08, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Segítségnyújtás nélkül elhajtott a fiatal nő

Segítségnyújtás nélkül elhajtott a fiatal nő

A rendőrök befejezték az eljárást a dejtári nő ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytatott egy 21 éves nővel szemben, aki 2021. június 19-én 11 óra 40 perc körül a hugyagi autóbuszmegállóból személykocsival hirtelen balra kanyarodott, miközben az úttesten keresztbe fordult, és nem biztosított elsőbbséget az Őrhalom irányából érkező, Szécsény felé egyenesen közlekedő kocsi részére. A vétlen sofőr az ütközés elkerülése érdekében balra kormányozta a járművet, majd az árokba sodródott. A férfi a baleset következtében megsérült – közölte a rendőrség.

A 21 éves nő észlelte, hogy a férfi a kocsival az árokba hajtott, azonban a helyszínről úgy ment tovább, hogy nem győződött meg arról, megsérült-e valaki, vagy segítségnyújtásra szorul-e.

A rendőrök a nőt segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A nő ellen – mivel a buszöböl-várakozóhelyről úgy indult el, hogy nem biztosított elsőbbséget az úttesten közlekedő járművek részére, továbbá forgalomból kivont járművel közlekedett, ezzel megszegte a KRESZ rendelkezéseit és szabálysértést követett el – a hatóság külön szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Az ügyben a közlekedésrendészeti osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során