Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Január 09. 07:41, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Segítségnyújtás elmulasztása - A pápai rendőrség a lakosság segítségét kéri!

Segítségnyújtás elmulasztása - A pápai rendőrség a lakosság segítségét kéri!

A Pápai Rendőrkapitányság azzal a kéréssel fordul olvasóinkhoz, hogy segítség annak a fekete autónak a tulajdonosának a megtalálását, amelyik a Vak Bottyán utcánál hagyott cserben egy robogóst.

A Pápai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2013.01.04-én 13 órakor ismeretlen forgalmi rendszámú, fekete színű, feltételezhetően Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett Pápán, a Vak Bottyán utca irányából a Táncsics utca irányába. Mikor az ismeretlen jármű a Vak Bottyán és Táncsics utca kereszteződésében balra kis ívben megkezdte a kanyarodást, a szabálytalan kanyarodás miatt hirtelen irányváltoztatásra kényszerített egy segédmotoros kerékpár vezetőjét, aki az Acsádi út irányából közlekedett, és jobbra, a Vak Bottyán utcába kanyarodott be. A két jármű egymással nem ütközött, de a segédmotor vezetője elesett, és megsérült. Az ismeretlen elkövető a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül tovább haladt az Acsádi út irányába.

Kérjük a lakosságot, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, az értesítse a Pápai Rendőrkapitányságot a 06/89/313-011-es telefonszámon vagy a 107-es segélyhívó számon, illetve hívja a telefontanút az ingyenesen hívható 06/80/555-111-es telefonszámon, vagy értesítse bármely szolgálatot teljesítő rendőrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.