Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Szeptember 09. 15:05, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Segíteni akart az úton kóborló férfinak, aki cserébe belelökte az árokba

Segíteni akart az úton kóborló férfinak, aki cserébe belelökte az árokba

Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folyt nyomozás egy 65 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a sértett Pápán, a Teveli úton haladt 2019. augusztus 1-jén délelőtt, amikor észrevette, hogy vele szemben egy számára idegen személy az úttesten gyalogol a gépkocsik között. A férfihoz ment, hogy a járdára kísérje, ekkor azonban az ismeretlen a sértettet meglökte, aki ennek következtében az út szélén lévő betonozott árokba esett és megsérült. Az ismeretlen ember elment a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, és azonosították a testi sértés okozóját, egy 65 éves pápai lakost, majd gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás alatt kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a sértett életveszélyes sérülést szenvedett az esés során. A pápai férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás.

Az eljárás vizsgálati szakaszában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék