Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 08. 07:27, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Sarka Kata melltartóban pózolt a sípályán

Sarka Kata melltartóban pózolt a sípályán

Hajdú Péter felesége a síelés alatt vetkőzött melltartóra, és sütkérezett a szikrázó napsütésben az osztrák hegyek között.

Hajdú Péter egy hosszú hétvégés síeléssel járt kedvese, Sarka Kata kedvében. A két gyerek otthon maradt a nagymamánál, így péntek este kocsiba pattant a pár, és elautózott az Ausztria egyik legjobb és leghíresebb síterepére, Obertauernbe. Peti és Kata nem vitte túlzásba a síelést, inkább csak pihentek és élvezték a táj szépségét, utóbbit meglehetősen lenge öltözetben. A ragyogó időben ugyanis napozásra is adódott lehetőség, Kata ezért sportmelltartóra vetkőzött, míg tévés férje pólóban fotózta feleségét - tudta meg a Bors.

Katának nagy sikere volt az ott pihenők körében is, előszeretettel fordultak utána a férfiak, amit a következőképpen kommentált: "Tudom, hogy Peti nem féltékeny, így engem sem zavar, ha megnéznek a férfiak. Örülök, hogy büszke lehet rám a férjem"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.