Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Február 02. 16:40, vasárnap | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy S5 - bemutató február 23-án?

Samsung Galaxy S5 - bemutató február 23-án?

A legfrissebb információk szerint a Samsung február 23-án mutatja be a 2014. évi csúcsmodelljét, a Samsung Galaxy S5-öt.

Egyre valószínűbbnek tűnnek azok a hírek, miszerint a Samsung a Mobile World Congress 2014. rendezvény kezdete előtti napon fogja hivatalosan bemutatni új zászlóshajóját, a Samsung Galaxy S5-öt. Ezúttal a GSMArena egyik informátora - aki a Galaxy S4 bemutatójának napját is pontosan jelezte előre - állította, hogy az új TouchWiz kezelőfelülettel ellátott S5-ről február 23-án rántják le a leplet Barcelonában. Továbbá azokat a korábbi pletykák is beigazolódni látszanak, hogy a készülék még április vége előtt a boltokba kerül. A Samsung részéről egyelőre semmilyen megerősítés nem érkezett, de erre hamarosan sor kell, hogy kerüljön, ha valóban ekkora tervezték a bemutatót, hiszen alig több, mint egy hónap van hátra a dátumig.

Szakértők egyébként a Samsung Galaxy S5 esetében az alábbi funkciókat és képességeket várják: 5.2 colos és 2560 x 1440 pixel felbontású érintőkijelző, Qualcomm Snapdragon 805 vagy új generációs Exynos processzor, 3GB RAM, 16 megapixeles hátsó kamera, 3000mAh teljesítményű akkumulátor, ujjlenyomat-olvasó, valamint Android 4.4 KitKat operációs rendszer és a már említett új TouchWiz felhasználói interfész. Hogy mi igaz a pletykákból és a találgatásokból, az remélhetőleg hamarosan ki fog derülni.

Címkék: Galaxy S5, samsung

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk