Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. November 21. 10:19, csütörtök | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition - a Swarovski-kristályos modell bemutatkozott

Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition - a Swarovski-kristályos modell bemutatkozott

Nem akármilyen változata mutatkozott be a minap Németországban a Samsung Galaxy S III Mini-nek: a Crystal Edition hátlapját nem kevesebb, mint 166 Swarovski-kristály díszíti.

Új szereplővel bővült a luxustelefonok kínálata, miután nemrég megkezdték a Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition árusítását. A csillogást és a dizájnos megjelenést előnyben részesítő (elsősorban hölgy) vásárlók 166 Swarovski-kristállyal ékített telefon tulajdonosai lehetnek, melyek a készülék hátlapján kerültek elhelyezésre.

Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition - 166 Swarovski-kristállyal

Eltekintve a külsőtől, a Crystal Edition változat mindenben megegyezik a hagyományos Samsung Galaxy S III Mini-vel: 4 colos és WVGA felbontású Super AMOLED kijelző, 5 megapixeles hátsó kamera, kétmagos processzor, 1GB RAM, 1.500mAh teljesítményű akkumulátor, valamint Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer.

Németországban a Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition luxustelefonért nem kell különösebben mélyen a zsebbe nyúlni, ugyanis mindössze 299 euróba (kb. 90 ezer forintba) kerül. A Samsung-tól egyébként nem áll távol a hasonló kivitelezésű okostelefonok előállítása, korábban például a Samsung Galaxy S II-ből is készült Swarovski-kristályokkal borított Crystal Edition változat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk