Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. December 11. 12:50, szerda | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy J - csúcsra járó Androidos újdonság

Samsung Galaxy J - csúcsra járó Androidos újdonság

A Samsung Tajvanban mutatta legújabb okostelefonját, a Galaxy J-t, melynek erőteljes felszereltsége a Galaxy S4-hez áll közelebb leginkább.

Samsung Galaxy S4 új köntösben - akár ezt is mondhatnánk az új Galaxy J nevet viselő okostelefonra, hiszen a minap bemutatott készülék rengeteg dolgot örökölt az idei év zászlóshajójától. Az 5 colos Full HD kijelző mellett négymagos, 2.3GHz-es Snapdragon 800 processzorral, 3GB RAM-mal, Android 4.3 Jelly Bean (később 4.4 KitKat-re frissíthető) operációs rendszerrel találkozhatunk. A kijelző fölött 2 megapixeles, a telefon hátulján 13 megapixeles, LED-vakus kamera figyel. A Galaxy J rendelkezik NFC és LTE funkciókkal, microSD kártyahellyel, valamint egy 2.600mAh teljesítményű akkumulátorral is.

Samsung Galaxy J - bivalyerős újdonság a Samsung gyárából

A Samsung Galaxy J két különböző színben, rózsaszínben és fehérben dobják hamarosan piacra Tajvanban. Ára 21.900 tajvani új dollár, vagyis kb. 170.000 Ft lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk