Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Március 02. 08:59, péntek | Belföld
Forrás: Kisalfold

Saját gyermekeit is otthagyta az autóban a baleset okozója

Saját gyermekeit is otthagyta az autóban a baleset okozója

Enesén a Szent József templom udvarára hajtott egy autó csütörtökön. A kisalföld úgy tudja, a sofőr ittasan vezetett, az iskolából hozta el a gyerekeket.

A lap információi szerint két saját és egy ismerős gyermekért ment az iskolába Enesén egy feltehetően ittas helybeli férfi csütörtök délután két óra körül. Mikor hazafelé haladt, az út végi jobbkanyart nem tudta bevenni és nagy erővel nekihajtott a szemben lévő katolikus templom vaskapujának. Az autót a kapuhoz közeli Mária-szobor talapzata állította meg, amit előtte feldöntött. A rendőrségtől kapott információ szerint a járművezető a helyszínt elhagyta és ismeretlen helyre távozott. Az illetőt keresik.

Szemtanúk szerint megvárta, míg valaki elvitte az ütközésben megsérült gyermekeket.

Egy közelben lakó a történtekkor hatalmas csattanásra lett figyelmes, az utcára sietett, látta az autót a templomkertben és sikoltozást hallott. A három gyermeket sokkos állapotban találta. Kivette őket a kocsiból, majd egy arra közlekedőtől segítséget kért, aki visszavitte őket az iskolába.

A balesetet okozó férfi felesége két sajátjukat hazavitte, onnan kerültek a kórházba, a harmadik a mentők kiérkezéséig az iskolában maradt.

Dr. Tamás László Jánostól, a kórház főigazgató főorvosától kapott tájékoztatás szerint egyikük szájsérülést szenvedett, operáción esett át, majd édesanyjával, szülői felelősségre hazatért. Egy másik gyerek csuklótörést, a harmadik pedig medencetájon zúzódást szenvedett. Mindkettőjüket a kórház gyermekosztályán megfigyelésre bent fogták.

A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Címkék: baleset, Enese

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.