Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2017. Április 10. 05:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Saját édesanyját rabolta ki erőszakkal

Saját édesanyját rabolta ki erőszakkal

Hamar elfogták a rendőrök azt a gyöngyösi férfit, aki szombaton pénzt követelt édesanyjától, majd miután nem adott neki, dulakodás után egyszerűen kirabolta.

Egy 27 éves férfi április 8-án délután megjelent édesanyja gyöngyösi otthonánál, majd rövid beszélgetést követően tőle pénzt követelt. A nő ennek nem tett eleget, így a férfi – az eddigi adatok alapján – ellökte édesanyját, majd dulakodás közben elvette a nála lévő készpénzét és elment a helyszínről.

A rendőrök 30 perccel a bejelentést követően otthonában elfogták M.Gézát és előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol ellene - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozó hatóság előterjesztés tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 06. 05:00, szombat | Kék hírek

Brazil drogfutárt ítéltek el Budapesten

Öt és fél év fegyházra ítéltek egy brazil drogfutárt, akinek egy kiló kokain volt a gyomrában, amikor elfogták a ferihegyi repülőtéren - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék pénteken az MTI-t.

2021. Március 05. 17:09, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a mátyusi polgármesteri hivatalban gyújtogató két férfi ellen

Vádat emelt a Nyíregyházi Járási Ügyészség két férfi ellen, aki tavaly júliusban betört a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátyus polgármesteri hivatalába és könyvtárába, majd felgyújtotta az épületeket.

2021. Március 05. 15:00, péntek | Kék hírek

Lopni akart, de fennakadt a kerítésen

Egy biciklit akart ellopni Berettyóújfalun egy férfi. Pechére a kerékpár fennakadt a kerítésen, így üres kézzel menekült a helyszínről. A rendőrök most fejezték be a nyomozást az ügyében.

2021. Március 04. 18:01, csütörtök | Kék hírek

Pénzmosás miatt emeltek vádat két férfi és egy nő ellen

A Nagykátai Járási Ügyészség pénzmosás miatt vádat emelt két férfi és egy nő ellen, aki Csehországban több bankszámlát is nyitott azért, hogy azokra bűncselekmények elkövetéséből származó pénzeket fogadjon.