Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2011. Augusztus 18. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Őrült nőre vágyik Fluor Tomi

Őrült nőre vágyik Fluor Tomi

Rengeteg rajongó lány veszi körül tinisztárjainkat, ám sokan mégsem tudnak megállapodni és tartós kapcsolatot kialakítani. Így van ezzel Fluor Tomi is, aki elmondta, milyen nőre vágyik.

Tominak másfél éve nincs tartós kapcsolata, a sok fellépés és elfoglaltság mellett ideje sincs, hogy komolyabban megismerkedjen valakivel. Ennek ellenére ő is vágyik a szerelemre.

Fluor elmondta, nincs könnyű helyzetben, soha nem volt nagy csajozós, és nem hisz a diszkós ismerkedésben sem. "Külsőre nincsen ideálom, csak egy a fontos, legyen egy kicsit őrült fazon" - mesélt vágyairól a Mizu előadója.

Címkék: fluor

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.