Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Szeptember 09. 09:41, péntek | Külföld
Forrás: Infopapa.hu, origo.hu

Rövidnadrág volt az anyákon, ezért meglincseltek két francia családot!

Rövidnadrág volt az anyákon, ezért meglincseltek két francia családot!

A kisgyerekes anyákat ringyóknak nevezték, a férfiakat megverték.

A két párból, a barátjukból, valamint három gyerekből álló baráti társaság vasárnap délután indult biciklizni a touloni bicikliúton, amikor nagyjából 15 kamasz és fiatalember körbevette őket. A támadók azt kifogásolták, hogy a nők rövidnadrágban vannak, és ringyónak nevezték őket.

Azt mondták, hogy járjanak inkább meztelenül, ha már rövidnadrágban mutogatják magukat. Amikor a két nő férje kifogásolta a hangnemet, a banda kegyetlenül megtámadta őket. Összevissza ütötték és rugdosták a férfiakat. A rövidnadrágos nőket pedig erőszakkal lenyomták a földre. Ezután a lincselők elmenekültek.

Mind a két férfi súlyosan megsérült. Két gyereket pedig komoly lelki trauma ért a támadás miatt, őket pszichiátereknek kell kezelni. A bicikliút közelében volt videokamera, így két bűnözőt hamar elfogtak. Egyikük mindent tagadott, a másik szerint a videofelvétel hibás, ő ugyanis - állítása szerint - kifejezetten a család védelmére kelt. A felvételen egyébként látszott, hogy hazudott. A rendőrség körözi a többi lincselőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Iráni drón- és rakétatámadás - A Biztonsági Tanács rendkívüli ülésen tárgyal a támadásról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülést tart az Irán által Izrael ellen indított drón- és rakétatámadások nyomán, miközben a G7-csoport is tanácskozik vasárnap a kialakult helyzetről.

2024. Április 12. 06:00, péntek | Külföld

Moszkva nem vesz részt a Zelenszkij-féle béketervről tartandó tanácskozáson

Oroszország nem vesz részt a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök béketervéről Svájcban megrendezendő tanácskozáson - közölte Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtökön a Telegram-csatornáján.