Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2011. Július 27. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Őrjöngött, mert nem hagyták szembe felhajtani a 6-osra

Őrjöngött, mert nem hagyták szembe felhajtani a 6-osra

Rendőrök akadályozták meg, hogy a forgalommal szemben hajtson fel autójával egy idős férfi a forgalmas 6-os útra Pécsett. A feltartóztatása miatt magából kikelt autóst megbilincselve kellett előállítani.

A nyolcvanéves autósra a megyeszékhely Vargha Damján utcájában, a rendőrség épülete előtt figyeltek fel hétfőn az egyenruhások. Az egyirányú utcában a forgalommal szemben haladó autós a 6-os főút felé tartott, s rá is hajtott volna szemből a főútra, ha meg nem állítják. A megállított autós ordibálni kezdett a rendőrökkel, s megpróbált elhajtani. A járőrök végül megbilincselték a dühöngő idős embert, s előállították. Kiderült, hogy eltiltották a vezetéstől, és egy év alatt négyszer okozott balesetet. Az idős sofőr egészségügyi alkalmassága még egy évig lenne érvényes, de a rendőrség kezdeményezte soron kívüli orvosi egészségügyi felülvizsgálatát. (lm)

HavariaPress

Címkék: rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 06. 12:52, hétfő | Kék hírek

Letartóztatása idején is igénybe vette az ápolási díjat

Vádat emeltek egy Csongrád megyei kistelepülésen élő férfival szemben, aki letartóztatása alatt is igénybe vette beteg gyermeke után az ápolási díjat - tájékoztatta a megyei főügyészség hétfőn az MTI-t.

2020. Április 06. 06:25, hétfő | Kék hírek

Újabb, szájmaszkokkal üzletelő csalót tartóztattak le

Csalás gyanúja miatt letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság vasárnap egy férfit, aki szájmaszkokat és kézfertőtlenítőt árult a honlapján, de azokat a vételár átutalása után nem juttatta el a vevőknek

2020. Április 05. 08:25, vasárnap | Kék hírek

Ketten is meghaltak egy galgamácsai balesetben

Ketten életüket vesztették és hárman megsérültek abban a balesetben, amelyben egy autó Galgamácsa és Iklad között lesodródott az úttestről, majd a vasúti pályára zuhant - közölte a rendőrség honlapján szombaton.

2020. Április 05. 07:34, vasárnap | Kék hírek

Bedrogozva motorozott és kábítószer is volt nála

Befejezte a vizsgálatot a Balatonfüredi Rendőrkapitányság annak a 29 éves férfinak az ügyében, aki ellen kábítószer birtoklása és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt folyt nyomozás.