Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2018. Szeptember 18. 18:13, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Honvédelem.hu

Riasztották a pápai kutató-mentő helikoptert

Riasztották a pápai kutató-mentő helikoptert

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai értesítették a Magyar Honvédség légi kutató-mentő központját, mivel 2018. szeptember 17-én a kora délutáni órákban Csákberény és Csókakő között egy siklóernyős balesetet szenvedett.

Az OMSZ munkatársai egy sziklaperemen találták meg az ott fennakadt ernyőt, azonban mivel nem rendelkeztek a mentéshez szükséges eszközökkel, így a katonai légi kutató-mentők segítségét kérték.

Pápa Bázisrepülőtérről érkezett a helyszínre a Magyar Honvédség légi kutató-mentő szolgálatának helikoptere és szakszemélyzete, akik egy csörlő és további alpintechnikai eszközök segítségével kiemelték a siklóernyőt és annak vezetőjét is. A sérült személyt további ellátásra a mentőszolgálat munkatársainak átadták, a baleset további körülményeit pedig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Fotó illusztráció (archív)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 11:39, péntek | Helyi

Bekerült a Magyar Értéktárba a pápai sonka!

3 elemmel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és 2 tétellel gyarapodott a Magyar Értéktár.

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.