Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Április 02. 15:34, kedd | Helyi

Riasztás megyénkben!

Riasztás megyénkben!

Nagy mennyiségű csapadék várható holnap, akár 10 centi hó is hullhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzést adott ki szerdára. Április 3-án, 1-es fokozatú, citromsárga jelzés lép életbe. A jelzés oka a 24 óra alatt várható több mint 20 mm csapadék, ami megyénk esetében 10cm-t meghaladó hó is lehet. A megerősödő szél a hóval fedett területeken alacsony hótorlaszokat emelhet. Talaj menti fagyokra is lehet számítani, ami megnehezítheti a közlekedést az utakon.

Amennyiben mindenképpen el kell indulnia autójával csak a téli időjárási viszonyoknak megfelelően felkészített járművel tegye azt - áll a Veszprém Megyei Katasztrófavédelem közleményében.Közlekedjenek elővigyázatosan, figyeljék a hatóságok közleményeit, tájékozódjanak az időjárásról és az utak állapotáról.

A készenléti szolgálatok által üzemeltetett segélyhívó számok a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Amennyiben bajba kerülnek, vagy tudomásuk van arról, hogy valakinek tűzoltói segítségre van szüksége, hívják a katasztrófavédelmet a 105-ös segélyhívó számon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.