Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 21. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Részeg teherautós randalírozott

Részeg teherautós randalírozott

Kétszer is nekihajtott egy személyautónak egy teherautós szerdán reggel Cserszegtomajon, majd el is sodorta az őt kérdőre vonó autóst. A helyszínről ezt követően elhajtó teherautóst a rendőrök elfogták.

Az eset szerdán reggel történt a cserszegtomaji Hévízi úton. A Hévíz felé tartó sofőr német rendszámú Nissan teherautójával hajtott neki egy üdülő bejáratánál leparkoló Fiatnak. A teherautó a személyautó ajtaját találta el, melyet a gépkocsiba beszálló ember hátának vágott. A teherautós megállt, majd tolatva a Fiat hátuljának hajtott. A teherautó sofőrje kiszállt, vitatkozni kezdett a Fiat vezetőjével, majd visszaült járművébe, s elindult. Ekkor sodorta el a személyautót vezető férfit, aki integetve próbálta megállítani. A teherautós nem állt meg, továbbhajtott Hévíz irányába. Az elsodort férfi könnyű sérüléseket szenvedett, az őt elsodró teherautó a karján találta el.

A tehergépkocsit és sofőrjét a rendőrsök rövid idő alatt megtalálták. A lakásán elfogott férfit előállították. Az alkoholteszt ittasságot jelzett, ezért vérvételre vitték a teherautóst, akivel szemben segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: részeg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.