Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2011. Augusztus 16. 09:59, kedd | Helyi
Forrás: index.hu

Repülős Gizi 84 évesen sem hagyja abba!

Repülős Gizi 84 évesen sem hagyja abba!

Újra lopáson érték az idős asszonyt.

A reggeli órákban értesítették a Kapuvári Rendőrkapitányságot, hogy egy idős asszony több házba is bement. A lakók kérdésére, mit keres ott, eltérő indokokat mondott, többek között azt, hogy gázpalackot szeretne venni - mondta el Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense

A nő az egyik családi háznál végül egy polgárőrrel futott össze, aki értesítette a rendőröket, a járőrök kiérkezéséig pedig feltartóztatta az asszonyt. Az igazoltatás során kiderült, a besurranó tolvaj a 84 éves, Repülős Gizi néven ismertté vált miskolci asszony.

A rendörök egy bokorban eldugva később egy arany láncokkal és gyűrűkkel teli ékszertartó ládát találtak. A nő kihallgatása során elismerte, a ládát egy kapuvári családi házból hozta el, ahova a nyitott ajtón át, észrevétlenül surrant be. Az összesen 700 ezer forintot érő ékszerek eltűnését a tulajdonosok csak a rendőrök értesítése után vették észre, akik jelezték: értékeiket a kapitányságon átvehetik.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 00:00, vasárnap | Helyi

Új okospadok kerültek Pápára

Az ország több városában lehet látni hasonló eszközöket, amelyeken nemcsak pihenni, de telefont tölteni és „wifizni” is lehet.

2019. Szeptember 14. 09:44, szombat | Helyi

Egy igazán különleges programra invitálják a pápaiakat

Az éjszaka titokzatos élőlényeit fogja bemutatni az érdeklődőknek egy denevérkutató és egy hidrobiológus, a pápai Külső-Várkertben.

2019. Szeptember 13. 21:25, péntek | Helyi

Süle Zsolt szerint a Fidesz a 2014-es ígéreteinek több mint a felét nem teljesítette

A jobbikos képviselő 30 nap-30 megvalósulatlan ígéret címmel, a választásokig hátralévő időben, minden nap egy-egy olyan korábbi fideszes ígéretet mutat be a közösségi médiában, amely szerinte nem teljesült ebben a ciklusban.

2019. Szeptember 13. 08:39, péntek | Helyi

Áldozó Tamás: Egykor a Várkertfürdő is csak egy folt volt a térképen

A Pápai Polgári Kör soron következő összejövetelére dr. Áldozó Tamás polgármester-jelöltet és a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjeit hívták meg.