Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Augusztus 31. 18:17, szombat | Helyi

Rendszámot cserélt, lebukott

Rendszámot cserélt, lebukott

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra a 20 éves helyi nőt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a járőrök 2019. augusztus 29-én délelőtt Pápa egyik utcájában ellenőriztek egy személygépkocsit, valamint igazoltatták annak vezetőjét, egy 20 éves helyi nőt. A rendőrök pár nappal korábban a gépkocsi magyar hatósági jelzését már elvették, mivel a jármű hivatalból ki volt vonva a forgalomból. Az autóra azóta egy lejárt ausztriai ideiglenes forgalmi rendszámot szereltek rá.
Az igazoltatás során továbbá a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel sem, mivel a Pápai Járásbíróság 2019. szeptember 28-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök a nőt előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott miatt büntetőeljárás, míg a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult a Pápai Rendőrkapitányságon.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék