Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Augusztus 10. 14:56, hétfő | Helyi
Forrás: infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították

A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folytat nyomozást egy 44 éves homokbödögei lakos ellen.

A járőrök 2020. augusztus 7-én délelőtt a Pápa és Nagygyimót közötti útszakaszon állítottak meg egy Ford típusú autót, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsira felhelyezett rendszám egy másikjárműhöz tartozik. A rendőrök a 44 éves homokbödögei sofőrt előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy egy korábbi Ford gyártmányú autóját nem tudta használni, ezért külföldön vett egy ugyanolyan típusú és színű járművet, majd áttette az előző gépkocsi rendszámait az újra.

Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 11:55, kedd | Helyi

Újabb hat pápai tesztje lett pozitív

Szeptember 28-án, hétfőn a járványügyi adatok a fertőzöttek és az összes karanténban lévő pápaiak számának emelkedéséről szólnak, de több személy karanténhatározata lejárt, illetve feloldotta azt a hatóság.

2020. Szeptember 29. 07:16, kedd | Helyi

Motort loptak, közérdekű munka lehet a büntetésük

Lopás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 32 éves és egy 20 éves férfit, akik a sértett zárt udvarából loptak el egy motort 2020. június elején.

2020. Szeptember 28. 15:28, hétfő | Helyi

Halálos baleset a 83-ason

Fának csapódott egy autó Tétnél. A sofőr életét vesztette.

2020. Szeptember 28. 14:54, hétfő | Helyi

Öt fertőzött diákot azonosítottak a Türr Gimnáziumban

Múlt héten csütörtökön kapott értesítést az iskola arról, hogy az egyik diák Covid tesztje pozitív lett, a kontaktkutatás során pedig kiderült, hogy további négyen fertőződtek meg. Mintegy 90 diák digitális tanrend szerint tanul.