Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Augusztus 18. 20:20, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Rendszám nélküli autóval közlekedett

Rendszám nélküli autóval közlekedett

Sem rendszáma, sem egyéb okmánya nem volt annak az autónak, amelyet 2015. augusztus 16-án éjjel állítottak meg a pápai rendőrök Bakonyszücsön. Az intézkedés során kiderült, a sofőr további jogsértésekkel is gyanúsítható.

Czere Zoltán címzetes rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott és járőrtársa Józsa Ádám rendőr őrmester 2015. augusztus 16-án 3 óra 55 perckor figyelt fel Bakonyszücs egyik utcájában a forgalmi rendszám nélkül közlekedő autóra. A megállított 35 éves Pápa környéki sofőr elmondta, hogy a személygépkocsit külföldről hozta be, de azt hazánkban forgalomba még nem helyeztette. Az intézkedés során kiderült, hogy B. Ferenc vezetői engedéllyel sem rendelkezik, továbbá gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy szeszesitalt fogyasztott, ezért mintavétel céljából előállították őt a Pápai Rendőrkapitányságra.

A gyanúsított ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya folytatja le, míg az engedély nélküli vezetés és a további közlekedési szabálysértések vonatkozásában a kapitányság igazgatásrendészeti osztálya jár el.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.