Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Május 30. 08:58, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/fotó: police.hu

Rendőrt gázoltak el a 67-es úton

Rendőrt gázoltak el a 67-es úton

Elgázoltak egy rendőrt a Somogy megyében, a 67-es főúton Visznél. A gázolót - aki segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - elfogták - közölte a rendőrség szerda este a honlapján.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a balatonlellei körzeti megbízottak szerdára virradóra 0 óra 35 perckor a 67-es számú főútvonalon, Visz külterületén intézkedtek egy közlekedési balesetnél. A szolgálati személygépkocsi megkülönböztető fényjelzése működött, a rendőrök láthatósági mellényt viseltek, ennek ellenére egyiküket elütötte egy Balatonszemes irányába közlekedő személyautó.

A baleset következtében a rendőr 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A gázoló segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendőrök 20 perccel később, a helyszíntől néhány kilométerre megállították a keresett autót. A járművet tulajdonosa, egy 54 éves kaposvári nő vezette, azonban az adatgyűjtésnél felvetődött, hogy a baleset idején a volánnál az autó utasa, egy 30 éves somogysárdi férfi ült. A férfinál és nőnél egyaránt felmerült az ittas járművezetés gyanúja, ezért előállították őket a Fonyódi Rendőrkapitányságra. Mindkettőjük kihallgatása - bűnügyi őrizetbe vételük mellett - folyamatban van, és indítványozzák letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.