Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.

A Pápai Rendőrkapitányság 2022. augusztus 8-án toborzó irodát nyitott a kapitányság épületében, ahol a toborzó csoport tagjai hétköznaponként 8 órától 15 óráig részletes felvilágosítással szolgálnak a rendőri képzésekről, a szerződéses határvadász és az iskolaőri szolgálatról, továbbá a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról.

A toborzó csoport kiemelt feladatának tekinti a Rendőrség nappali rendszerű, érettségire épülő, 2022. szeptember 1-jén induló 10 hónapos szakképzésének népszerűsítését, amelyre 2022. augusztus 15-ig lehet még jelentkezni. A hallgatók a képzés kezdetétől bért kapnak, a 2. hónapig munkavállalóként, majd a 3. hónaptól próbaidős őrmesterként kerülnek a Rendőrség állományába. A végzettség megszerzését követően a hallgatók járőr beosztásba kerülnek, és illetményük bruttó 383.500 forint. Az alapilletmény különböző pótlékokkal (pl. nyelvpótlék, éjszakai pótlék, túlszolgálat ellentételezése pénzben vagy szabadidőben) és illetményen kívüli juttatásokkal (pl. évi bruttó 200.000 forint caffetéria, évi plusz teljesítményjuttatás, kedvezményes üdülés, kamatmentes munkahelyi kölcsön) is kiegészülhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.