Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.

A Pápai Rendőrkapitányság 2022. augusztus 8-án toborzó irodát nyitott a kapitányság épületében, ahol a toborzó csoport tagjai hétköznaponként 8 órától 15 óráig részletes felvilágosítással szolgálnak a rendőri képzésekről, a szerződéses határvadász és az iskolaőri szolgálatról, továbbá a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról.

A toborzó csoport kiemelt feladatának tekinti a Rendőrség nappali rendszerű, érettségire épülő, 2022. szeptember 1-jén induló 10 hónapos szakképzésének népszerűsítését, amelyre 2022. augusztus 15-ig lehet még jelentkezni. A hallgatók a képzés kezdetétől bért kapnak, a 2. hónapig munkavállalóként, majd a 3. hónaptól próbaidős őrmesterként kerülnek a Rendőrség állományába. A végzettség megszerzését követően a hallgatók járőr beosztásba kerülnek, és illetményük bruttó 383.500 forint. Az alapilletmény különböző pótlékokkal (pl. nyelvpótlék, éjszakai pótlék, túlszolgálat ellentételezése pénzben vagy szabadidőben) és illetményen kívüli juttatásokkal (pl. évi bruttó 200.000 forint caffetéria, évi plusz teljesítményjuttatás, kedvezményes üdülés, kamatmentes munkahelyi kölcsön) is kiegészülhet.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 09:12, szombat | Helyi

Országos akció keretében csaptak le a rendőrök a pápai unokázós csalóra!

Több vármegye településén kereste jóhiszemű idősek bizalmát az a 49 éves pápai nő, aki több tízmilliót csalt ki áldozataitól.

2023. Szeptember 29. 21:37, péntek | Helyi

Kigyulladt egy rakodógép Takácsinál

A tűz egy kockabálát is elért.