Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Július 01. 08:43, hétfő | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Rendőrökre támadt egy vaszari férfi!

Rendőrökre támadt egy vaszari férfi!

Előbb késsel megszúrt egy embert, majd a rendőrökre is rátámadt egy 50 éves vaszari férfi. Végül sikerült előállítani.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. június 29-én este 20 óra körüli időben Vaszaron egy 50 éves helyi férfi - eddig tisztázatlan okból - késsel támadt egy vaszari férfira, akit a mentők szúrt hasi sérüléssel szállítottak kórházba.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadót, akit vaszari otthonából akartak előállítani. A férfi a házából kilépve egy rúdra erősített késsel támadt az egyenruhásokra. A rendőrök többször felszólították hogy az eszközt tegye le. A férfi a felszólításoknak nem tett eleget, ezért az egyik járőr a légtér irányába figyelmeztető lövést adott le szolgálati fegyverével. A férfit ezt követően elfogták és a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítotti kihallgatása során a cselekmény elkövetését beismerte.

Z. László ellen súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon. Hivatalos személy elleni erőszak bűntette elkövetése miatt a rendőrség feljelentést tesz a Veszprémi Nyomozó Ügyészségen.

Fotó illusztráció (vecseshirek.hu)

Címkék: rendőrség, támadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.