Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2018. Március 03. 05:01, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Rendőrök segítettek kereket cserélni egy bajba jutott férfinak

Rendőrök segítettek kereket cserélni egy bajba jutott férfinak

Járőrszolgálat ellátása során lettek figyelmesek a főúton veszteglő autóra a baktalórántházi rendőrök.

Műszaki meghibásodás miatt leállásra kényszerült a 41-es számú főút 15. kilométerében március 1-jén hajnal 2 óra körül egy terepjáróval közlekedő 62 éves nyírmadai férfi. A baktalórántházi rendőrök járőrszolgálat ellátása során találtak rá a veszteglő gépkocsiban várakozó sofőrre. A járművezető elmondta, hogy Nyíregyháza felől Levelek irányába tartott, amikor a gépkocsija jobb első kereke defektes lett. Elpanaszolta továbbá, hogy a késői időpontra tekintettel egyenlőre senkit nem tudott utolérni, aki segíteni tudna neki a hazajutásban. A rendőrök a rendkívüli hidegben azonnal a bajba jutott férfi segítségére siettek és megkezdték a defektes kereket kicserélni. Időközben a helyszínre érkezett a járművezető egyik hozzátartozója, akit sikerült kiértesíteni a történtekről, így biztonságban sikerült hazajutnia a sofőrnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 08:02, hétfő | Kék hírek

Életet mentettek a kisvárdai rendőrök

A nőt saját udvarán találták eszméletlen állapotban.

2020. Július 12. 17:56, vasárnap | Kék hírek

Többször megütötte és kirabolta idős áldozatát a villamoson

Az újpesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki pár tízezer forintért megtámadott egy idős asszonyt; a feltételezett elkövető a rendőrségi felhívás hatására adta fel magát.

2020. Július 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Rendőrökre támadó férfiakat ítéltek szabadságvesztésre

Az ózdi, illetve a hajdúböszörményi bíróság rendőrökre támadó férfiakat ítélt szabadságvesztésre gyorsított eljárásban - tudatta Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője csütörtökön közleményben.

2020. Július 08. 06:08, szerda | Kék hírek

Rendőrökre támadók őrizetét rendelték el a nyomozó ügyészek

Újabb, rendőrökre támadó férfiak őrizetét rendelték el a Debreceni Regionális Ügyészség készenlétes ügyészei, ezúttal három férfi ellen kellett intézkedniük