Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2018. Március 03. 05:01, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Rendőrök segítettek kereket cserélni egy bajba jutott férfinak

Rendőrök segítettek kereket cserélni egy bajba jutott férfinak

Járőrszolgálat ellátása során lettek figyelmesek a főúton veszteglő autóra a baktalórántházi rendőrök.

Műszaki meghibásodás miatt leállásra kényszerült a 41-es számú főút 15. kilométerében március 1-jén hajnal 2 óra körül egy terepjáróval közlekedő 62 éves nyírmadai férfi. A baktalórántházi rendőrök járőrszolgálat ellátása során találtak rá a veszteglő gépkocsiban várakozó sofőrre. A járművezető elmondta, hogy Nyíregyháza felől Levelek irányába tartott, amikor a gépkocsija jobb első kereke defektes lett. Elpanaszolta továbbá, hogy a késői időpontra tekintettel egyenlőre senkit nem tudott utolérni, aki segíteni tudna neki a hazajutásban. A rendőrök a rendkívüli hidegben azonnal a bajba jutott férfi segítségére siettek és megkezdték a defektes kereket kicserélni. Időközben a helyszínre érkezett a járművezető egyik hozzátartozója, akit sikerült kiértesíteni a történtekről, így biztonságban sikerült hazajutnia a sofőrnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 11:00, csütörtök | Kék hírek

Még a hűtőben is drogot talált Roni - VIDEÓ

Elfogtak egy dílert és hat fogyasztót az újpesti rendőrök kedden. A házkutatás során kábítószer-kereső kutyát is bevetettek a nyomozók.

2019. December 12. 06:34, csütörtök | Kék hírek

Kigyulladt egy jászberényi üzem

Egy műanyag-feldolgozó üzemben keletkezett tűz csütörtök hajnalban Jászberényben, a Necső telepen.

2019. December 11. 10:59, szerda | Kék hírek

Megpróbáltak elmenekülni a drog- és cigicsempészek Pomázon

Több mint 32 kilónyi marihuánát, csaknem 13 millió szál csempészcigarettát és egy végrehajtás elől elrejtett nagyértékű autót is találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy pomázi raktárépületben

2019. December 10. 08:54, kedd | Kék hírek

Nőtt a halálos balesetek száma a vasúti átjárókban

Kevesebb baleset történt a vasúti átjárókban mint tavaly, de több volt köztük a halálos kimenetelű – közölte a MÁV kedden az MTI-vel.