Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Augusztus 14. 14:12, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky

Rendőrkézen a pápai férfi, aki megöléssel fenyegette családját

Rendőrkézen a pápai férfi, aki megöléssel fenyegette családját

A 47 éves pápai lakost elfogták a rendőrök, majd őrizetbe vették.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat a 47 éves pápai lakos ellen, aki az elmúlt években rendszeresen megfenyegette volt élettársát, annak új párját, valamint közös gyermekeiket azzal, hogy megöli őket.
Az elkövető 2020. augusztus 12-én magához vett egy tőrkést, majd a pápai autóbusz-állomáson várta volt élettársát, aki máshol szállt le a buszról, mert sejtette, hogy a férfi ott tartózkodik és félt tőle. A 47 éves pápai lakos több embernek is elmondta mire készül.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai a férfit 2020. augusztus 13-án pápai otthonában elfogták és előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol ellene - őrizetbe vétele mellett - emberölés előkészülete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták a kést.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

A kép csak illusztráció

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 11:55, kedd | Helyi

Újabb hat pápai tesztje lett pozitív

Szeptember 28-án, hétfőn a járványügyi adatok a fertőzöttek és az összes karanténban lévő pápaiak számának emelkedéséről szólnak, de több személy karanténhatározata lejárt, illetve feloldotta azt a hatóság.

2020. Szeptember 29. 07:16, kedd | Helyi

Motort loptak, közérdekű munka lehet a büntetésük

Lopás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 32 éves és egy 20 éves férfit, akik a sértett zárt udvarából loptak el egy motort 2020. június elején.

2020. Szeptember 28. 15:28, hétfő | Helyi

Halálos baleset a 83-ason

Fának csapódott egy autó Tétnél. A sofőr életét vesztette.

2020. Szeptember 28. 14:54, hétfő | Helyi

Öt fertőzött diákot azonosítottak a Türr Gimnáziumban

Múlt héten csütörtökön kapott értesítést az iskola arról, hogy az egyik diák Covid tesztje pozitív lett, a kontaktkutatás során pedig kiderült, hogy további négyen fertőződtek meg. Mintegy 90 diák digitális tanrend szerint tanul.