Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Szeptember 17. 09:59, péntek | Belföld
Forrás: mti/fotó: police.hu

Rekordmennyiségű potencianövelőt találtak egy raktárban - VIDEÓ

Rekordmennyiségű potencianövelőt találtak egy raktárban - VIDEÓ

Mintegy egymillió darab, illegális gyógyszert találtak egy kőbányai raktárban, a potencianövelő tabletták összértéke meghaladja a 760 millió forintot - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken oldalán.

A közlemény szerint a budapesti rendőrök egy X. kerületi raktárépületben tartottak kutatást, ahol a 250 ezer levélnyi tablettát megtalálták.

A lefoglalt tabletták többsége Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szer, egy részük új pszichoaktív anyagnak minősül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen elfogott egy 41 éves férfit, akit gyógyszerhamisítás bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi nem tett vallomást, szabadlábon védekezik - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről