Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Május 05. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Rekordáron, 147 millió dollárért cserélt gazdát egy lakóingatlan Long Islanden

Rekordáron, 147 millió dollárért cserélt gazdát egy lakóingatlan Long Islanden

Rekordáron, 147 millió dollárért (több mint 32,5 milliárd forintért) vásárolt magának lakóingatlant Barry Rosenstein, a Jana Partners fedezeti alap igazgatója Long Islanden - közölte a New York Post című bulvárlap.

A 7,3 hektáros, East Hampton-i, óceánparti ingatlan, amelynek területén franciakert és egy tó is található, korábban egy meleg páré, Christopher H. Browne-é, a Tweedy, Browne Company elnevezésű befektetési vállalat ügyvezetőjéé és élettársáé, Andrew Gordon építészé volt.
Browne, aki 2009-ben, 62 évesen végzetes szívrohamot kapott egy floridai bárban, csaknem egész vagyonát Gordonra hagyta. Az építész azonban, aki egy évtizeden át volt a befektető partnere, az örökségre pályázó rokonság, valamint az elhunyt szakácsa támadásainak célpontjává vált. A felek végül peren kívüli megállapodást kötöttek, amely megengedte a rákbetegségben szenvedő Gordonnak, hogy hátralevő idejét - tavaly ősszel, 52 évesen bekövetkezett haláláig - a birtokon tölthesse el. A rokonok, elkerülendő, hogy tetemes részesedést kelljen fizetniük a piaci közvetítőknek, titokban adták el az exkluzív Further Lane-en lévő ingatlant.
A 147 millió dolláros vételár megdöntötte a két héttel ezelőtti rekordot: akkor 120 millió dollárért cserélt gazdát a 20 hektáros Copper Beech Farm a Connecticut állambeli Greenwichben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk