Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. November 26. 10:15, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Rekord mennyiségű felajánlás a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő akciójában

Rekord mennyiségű felajánlás a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő akciójában

Pápán is nagyon sikeres volt az akció, az elmúlt hétvégén 1335 kg tartós élelmiszert gyűjtöttek össze az önkéntesek.

Rekord mennyiségű felajánlás, 348 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő akciójában, amit a hétvégén bonyolítottak le az ország 160 településén, 315 áruházban, 6500 önkéntes részvételével.

A felajánlott termékekből 70.000 élelmiszercsomagot állítanak össze, amiket rászorulókhoz juttatnak el az ünnepi időszakban.

Pápán a Tesco áruházban tartottak gyűjtést, ahol szintén nagy sikerről számolt be Molnárné Varga Annamária csoportvezető. Megtudtuk tőle, hogy a hétvége során 32 önkéntessel dolgoztak, és az emberekjóságának, segítőkészségének köszönhetően idén 1335 kg tartós élelmiszert sikerült összegyűjteniük. Annamária hozzátette, az összegyűlt adományokat dobozokba csomagolták, és még karácsony elött eljuttatják a rászoruló családoknak. - Ez a mennyiség 65 család életét könnyíti meg ebben az időszakban. Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat az Élelmiszerbanknak, a csapatomnak a munkáját, lelkesedését, és az adakozó emberek önzetlenségét - fogalmazott hírportálunknak Molnárné Varga Annamária.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.