Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2011. Augusztus 17. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ördög Nóra egyedül

Ördög Nóra egyedül

Több hónapos találgatás után kiderült, Ördög Nóra egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát. Hogy mi ennek az oka, arról a Fókuszban mesélt.

 Saját bevallása szerint élete legnagyobb kihívására készül Ördög Nóra. Most már hivatalos a hír, egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát, és elárulta, kicsi félelem azért van benne, és a csatorna döntése okozott számára néhány álmatlan éjszakát.

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója elmondta, amikor megállapodtak Sebestyén Balázzsal, hogy nem vesz részt a produkcióban, más műsorvezetőt nem is kerestek Nóri mellé. Már csak azért sem, mert a tehetségkutatót külföldön is egy ember "vezényli le", így ez nálunk is működhet.

Az elmúlt hónapokban egyébként több név is felmerült, hogy vajon ki áll majd Nóra mellett az X-Faktor színpadán, de úgy tűnik - más-más okokból - sem Sebestyén Balázs, sem Nagy Sándor, sem Csonka András nem kellett a csatornának erre a feladatra. Balázs kiválasztása amúgy tavaly is nagy feladat volt, hiszen az eredeti tervek szerint Stohl András vezette volna a műsort Nórival. Aki emlékszik arra, hogy ők ketten milyen remek összhangban dolgoztak együtt, arra is gondolhat, vajon nem éppen Nóra volt-e az, aki nem akart mást partnert, csak a színészt, aki természetesen - ismert okokból - nem vállalhatta a feladatot.

Király L. Norbi nevét is emlegették egy ideig, mint leendő műsorvezető, ám ő a műsor online-tartalmaiért felel majd, és már dolgozik is a stábbal - mondta el Kolosi Péter.

Címkék: ördög nóra

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 05. 13:08, csütörtök | Bulvár

Már most rekordot döntött A Dal 2020

Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására.

2019. December 05. 09:01, csütörtök | Bulvár

Martin Scorsese Az ír című filmje kapta a National Board of Review fődíját

Martin Scorsese Az ír című alkotása kapta a legjobb film díját a National Board of Review (NBR), az egyik legrégebbi amerikai filmes testülettől, amely kedden jelentette be idei díjazottjait.

2019. December 05. 07:13, csütörtök | Bulvár

Peter Jackson első világháborús filmje már látható a mozikban

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című dokumentumfilmjét,

2019. December 05. 07:11, csütörtök | Bulvár

Az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva

Az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva idei gyerekévada, péntek este ismét tizenkét produkciót láthatnak a nézők, akik a szabadkártyák sorsáról is dönthetnek.