Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2011. Augusztus 17. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ördög Nóra egyedül

Ördög Nóra egyedül

Több hónapos találgatás után kiderült, Ördög Nóra egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát. Hogy mi ennek az oka, arról a Fókuszban mesélt.

 Saját bevallása szerint élete legnagyobb kihívására készül Ördög Nóra. Most már hivatalos a hír, egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát, és elárulta, kicsi félelem azért van benne, és a csatorna döntése okozott számára néhány álmatlan éjszakát.

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója elmondta, amikor megállapodtak Sebestyén Balázzsal, hogy nem vesz részt a produkcióban, más műsorvezetőt nem is kerestek Nóri mellé. Már csak azért sem, mert a tehetségkutatót külföldön is egy ember "vezényli le", így ez nálunk is működhet.

Az elmúlt hónapokban egyébként több név is felmerült, hogy vajon ki áll majd Nóra mellett az X-Faktor színpadán, de úgy tűnik - más-más okokból - sem Sebestyén Balázs, sem Nagy Sándor, sem Csonka András nem kellett a csatornának erre a feladatra. Balázs kiválasztása amúgy tavaly is nagy feladat volt, hiszen az eredeti tervek szerint Stohl András vezette volna a műsort Nórival. Aki emlékszik arra, hogy ők ketten milyen remek összhangban dolgoztak együtt, arra is gondolhat, vajon nem éppen Nóra volt-e az, aki nem akart mást partnert, csak a színészt, aki természetesen - ismert okokból - nem vállalhatta a feladatot.

Király L. Norbi nevét is emlegették egy ideig, mint leendő műsorvezető, ám ő a műsor online-tartalmaiért felel majd, és már dolgozik is a stábbal - mondta el Kolosi Péter.

Címkék: ördög nóra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.