Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Július 22. 09:20, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Rablás - Kést tartott a 68 éves nő nyakához

Rablás - Kést tartott a 68 éves nő nyakához

A pápai rendőrök másfél órán belül elfogták a 22 éves férfit.

A nyomozás adatai szerint egy pápai férfi 68 éves ismerősét rabolt ki. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai még aznap őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint a 22 éves P. Zsolt 2016. július 20-án 11 óra körül a hátsó kaput záró köteleket elvágva jutott be egy általa régről ismert 68 éves pápai hölgy udvarába. Az egyedül lévő asszonytól egy korábbi tartozásra hivatkozvaköveteltpénzt. A sértett pár száz forintot adott a férfinek, majd a hátsó bejáraton keresztül kikísérte őt. Távozás közben P. Zsolt kést rántott és azt a néni nyakához tartotta, majd az asszony ruhájának zsebéből kivette a pénztárcát, amiben több ezer forint készpénz volt. Arendőrök – Koller Péter címzetes rendőr törzszászló körzeti megbízott, Sipőcz László rendőr törzszászlós szolgálatparancsnok és Kovács Miklós címzetes rendőr zászlós járőrparancsnok – a bejelentéstől számított másfél órán belül Pápa egyik utcájában fogták el a férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

P. Zsoltot rablás és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.