Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Április 13. 08:05, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Prostituáltat erőszakolt meg egy nigériai férfi a fővárosban

Prostituáltat erőszakolt meg egy nigériai férfi a fővárosban

Tanulmányi céllal jött Magyarországra az a 22 éves egyetemista férfi, aki a gyanú szerint fojtogatott, majd megerőszakolt egy szexuális szolgáltatást hirdető nőt Budapesten a VII. kerületben a hétvégén.

Szombaton délután tett bejelentést egy nő a rendőrségen, hogy VII. kerületi lakásában megerőszakolta egy férfi. A nyomozóknak a nő elmondta, hogy egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon került kapcsolatba a férfival, aki fel is kereste őt a lakásán. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, a férfi azonban nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni, a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült – közölte a rendőrség.

A nyomozók azonnal elkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. Elemezték a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeit és ellenőrizték a sértettől kapott információkat is. Így sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt, a 22 éves E. I. Joseph nigériai állampolgárt, akit elfogtak.

A 22 éves – érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező – nigériai férfit szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyetemista tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.