Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Február 14. 11:40, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Felix Promotion, Pápa-ma.hu

Profi boxgála lesz Pápán

Profi boxgála lesz Pápán

A Felix Promotion február 18-án, Pápán rendezi idei első élő televíziós bokszgáláját, melynek főmérkőzésén a WBO nagypehelysúlyú Európa-bajnoka, Kovács Zoltán teszi kockára trónját - írja a felixpromotion.com.

A nyírségi ökölvívó kihívója az olaszok bajnoka, Nicola Cipolletta (13 győzelem, 4 vereség, 2 döntetlen) lesz, vagyis az összecsapás során két olyan bunyós lép kötelek közé, akik egyaránt rendelkeznek valamilyen címmel – ráadásul Kovács nem csak a WBO Europe övét birtokolja, hanem Magyarország nagypehelysúlyú bajnoka is. A talján kihívóról, illetve a várakozásairól Kovács a következőket mondta el: - A Pápán rám váró ellenfél megint inkább elmozgásból, kontrákból dolgozó srác. Meggyőző teljesítményt várok magamtól, tiszta, kemény találatokkal. Jó formában leszek, és nem akarok kérdőjeleket hagyni senkiben! Hatalmas dolog, és nagyszerű érzés, hogy ismét én bokszolhatom a főmérkőzést. Remélem sokan szurkolnak majd nekem és csapattársaimnak, mind a helyszínen, mind az M4 csatorna képernyője előtt.

A Felix Promotion pápai gáláján kötelek közé lép még a WBO cirkálósúly nemzetközi bajnoka Szellő Imre, a váltósúly magyar bajnoka Törteli Balázs, Harcsa Norbert, Darmos József, Egedi Renátó, Kis Máté, Kispál Zoltán és Laki Róbert mellett az eseményen debütáló helyi Németh Sándor is.
A Petőfi Sándor Gimnáziumban megrendezésre kerülő gálára a jegyek elővételben elfogytak, de az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti az eseményt február 18-án, szombaton 22 órai kezdéssel. A műsorról bővebb információk folyamatosan a www.felixpromotion.com oldalon olvashatóak.

Címkék: box, boxgála

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.