Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Augusztus 31. 09:22, szerda | Helyi
Forrás: x

Pozitívan tekint a jövőbe az OTP Ingatlanpont pápai csapata

Pozitívan tekint a jövőbe az OTP Ingatlanpont pápai csapata

Pápán továbbra is az ország legbiztosabb hátterével rendelkező ingatlanközvetítő hálózat, az OTP Ingatlanpont Kft. kiemelkedő irodája működik.

Hernádi Tamás vezető értékesítési tanácsadót kérdeztük a jelenlegi ingatlanpiac helyzetéről: A mi régiónk szerencsés helyzetben van, mivel azt tapasztaljuk, hogy a vásárlási kedv a kínálati piaccal összhangban van. Köszönhető ez a családtámogatási rendszer meghosszabbításának is, valamint az ügyfeleink most is azt érzik, hogy az ingatlan az egyik legbiztosabb befektetési forma a jövőt tekintve.

Megemlítendő, hogy irodánk országos viszonylatban is nagyon jól teljesít. Mi lehet ennek a titka, kérdezik tőlem mostanában egyre többen. A válaszom egyszerű: az irodában egy rendkívül összeszokott csapat dolgozik, akik szakmailag magas szinten felkészültek, ezt ügyfeleink is érzik és meghálálják bizalmukkal. A másik titok pedig az lehet, hogy egyénileg is kiemelkedő kollégáim vannak, Molnár Márk az OTP Ingatlanpont Kft. ARANYCSAPATÁNAK tagja, Némethy Zsolt pedig kiemelt ingatlan tanácsadó szintre lépett elő az év folyamán. Molnár Márk nevét az ingatlan szakmában már az egész nyugati régióban ismerik, kollégái mindig fordulhatnak hozzá az esetleges bonyolultabb ügyletek megoldásának tekintetében. Némethy Zsolt pedig a leggyorsabban fejlődő fiatal kolléga, aki az ügyfelekkel való kapcsolattartásban nyújt egészen rendkívüli teljesítményt. Viszont egységesen elmondható, hogy valamennyi kollégámhoz bizalommal fordulnak az ügyfelek, mert tudják, hogy az ingatlan eladásuk jó kezekben van az OTP Ingatlanpont Kft.-nél. Célunk nem változott, továbbra is az, hogy balatoni régió legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb ingatlanközvetítőjévé váljunk! Nálunk az ingatlan vétel és eladás egyszerű, átlátható, gyors és kényelmes folyamat. Az OTP csoport tagjaként dolgozunk, ennek köszönhetően számos olyan eszközzel rendelkezünk, amellyel a versenytársak nem. Emellett célunk az is, hogy segítséget nyújtsunk a fizetési gondokkal küzdő adósoknak ingatlanjuk értékesítésében és új otthonuk megtalálásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.